Létezik őrangyal?
Figyelt kérdés
2008. máj. 24. 12:26
11/28 anonim válasza:
Hehe, több, mint 1 éves kérdés, de most akadtam rá. :)
Hát, nem éppen tudományos válasz, de úgy hívják: barát. :)
Pontosabban Legjobb Barát. :)
12/28 anonim válasza:
Igenis létezik!!!
Akár egy földön élő húsvér ember is lehet az!:)
Nekem egy olyan valakiről derűlt ki, hogy az, akiről nem is gondoltam volnaXD:):)
13/28 anonim válasza:
Az őrangyalok elsősorban csak akkor avatkoznak be komolyabban az életünkbe ha azt a helyzet erősen megkivánja(teszem azt az életünk forog kockán)és ha meghalnánk akkor nem tudnák bevégezni a feladatunkat.Másodsorban kérni kell és ők szivesen segitenek.Szabad akaratunk van ezért ők nem avatkozhatnak be folyton az ő belátásaik szerint,de ha megkérjük őket akkor biztos hogy segitenek.Én naponta beszélek hozzájuk kérem és megköszönöm a segitségüket. És hiába üres a pénztárcám a lelkem nagyon is fullos!!!BOLDOG EMBER VAGYOK.
14/28 anonim válasza:
hát nemtom csak valami egyedül élő ember hisz benne mert szegény és nincs nagyon sok mindenkivel PL: a fosterék háza képzeletbeli barátoknak abban is kitalálják és hiszem ha látom!!
15/28 anonim válasza:
Vannak őrangyalok,és amikor az van megírva,hogy meg kell menekülnünk,meg is védenek minket.
16/28 anonim válasza:
Na ezt már lehet h későn írom :D
De! 2008-05-25 14:36-nak
Pont ezért nem érzékeled, mert nem hiszel bennük. Ha egy kicsit is odafigyelnél és érdekelne legalább egy kicsit a dolog akkor lehet, hogy rájönnél :)
17/28 anonim válasza:
én kezdek kételkedni benne :S:S :'(
19/28 anonim válasza:
próbálj egy őrangyal meditációt, és megtudod az igazat :)
20/28 anonim válasza:
Biztos vannak, és én egy elég jót kaptam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!