Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Próbáltátok már megidézni...

Próbáltátok már megidézni Bloody Mary-t? Ha sikerült mi történt? CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT!

Figyelt kérdés

2012. aug. 1. 08:28
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
1cer próbáltam de nem történt semmi és nagyon csalódott voltam XD
2012. aug. 3. 11:52
 22/40 anonim válasza:
Én a helyedben soha nem próbálnám meg. A szellemidézés nagyon veszélyes dolog, főleg akkor, ha nem értesz hozzá. (Aki pedig Bloody Mary-t akarja megidézni, az általában nem ért hozzá, már bocs.) Ez nem szórakozás, nem vicc, nagyon komoly következményei lehetnek! Mondjuk itt nem épp egy nemlétező személy megidézésére gondolok, de akkor is veszélyes.
2012. aug. 3. 19:07
 23/40 Won ***** válasza:

Ha Bloody Mary nem is, más hívatlan alak megjelenhet, ami rosszabb eredmény okozhat, mint amit vársz. Még annál is rosszabbat, mintha létezne a Mary. Sokaknak nem sikerül. De ez olykor csak látszat. Azért, hogy nem ugrik ki egy dilis csaj a tükörből, attól még rád tapadhatnak nem kívánatos lények. Szóval nem a Mary-től kell félni...!

Won

2012. aug. 3. 20:08
 24/40 anonim ***** válasza:
Won, omg. Minek írod alá, amikor látszik a neved??? Bloody Mary nem létezik, ahogy igazi szellemek sem. Aki az ellenkezőjét állítja azt elátkozom! :@
2012. aug. 3. 21:21
 25/40 Won ***** válasza:

Jah, megszokás :D

Így tetszetős

2012. aug. 3. 23:06
 26/40 anonim ***** válasza:
én már próbáltam, 2-szer, először itthon és nem történt semmi, majd a suliba a barátnőmmel délután és hangol jöttek a falból majd elrohantunk, és nem volt más ott :||
2012. aug. 6. 13:50
 27/40 Won ***** válasza:
Gondolom a mosdóban csináltátok. Ez már csak így szokás.
2012. aug. 6. 15:16
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

#14/x:

Jó lehet a testvérednek lenni, bizonyára jó ember vagy.

#19/x:

Agymosott hulladék vagy, a társadalom szemete, #22/x barátoddal egyetemben.

Tudtam, hogy sok az idióta, de hogy ennyi?!

2012. aug. 7. 07:43
 29/40 anonim válasza:
32%
most komolyan... 1 ilyen komolytalan kérdésre, "csak komoly válaszokat" akarsz???? ááááááhhhhh
2012. aug. 7. 07:43
 30/40 anonim válasza:
Én már próbáltam. Hajnal háromkor megálltam a fürdőszoba tükör előtt és elordítottam 3-szor hogy Bloody Mary. Erre megjelenik mögöttem apám, lebasz egy pofont hogy miért ordibálok, fel fognak kelni a szomszédok meg a család... Azóta is fáj az arcom, szerintem megéri kipróbálni! (:
2012. aug. 7. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!