Próbáltátok már megidézni Bloody Mary-t? Ha sikerült mi történt? CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT!
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 08:28
1/40 intrepid válasza:
Már idéztem meg, többször is, amikor vodka - paradicsomlé koktélt iszom.
2/40 anonim válasza:
ha arra a tükrös módszerre gondolsz, akkor semmi nem történt
3/40 anonim válasza:
én nem próbáltam megidézni!! mert ha megidéznénk baj lenne!
4/40 anonim válasza:
A tükrös módszert én is kipróbáltam miután megnéztem azt a filmet.Az égvilágon semmi nem történt.
5/40 Filinger Artemisz válasza:
Az csak egy kitalalt ember! Mi történne? Ez: éjélkor egy gyertyával állsz a tükör előtt és mondod háromszor hogy bloody mary és megjelenik mögötted anyád és elküld alüdni.
Amúgy már kipróbáltam ès nem történt semmi. Egy hónapja még mindíg élek. :)
6/40 anonim válasza:
Én is kipróbáltam, és először azt hittem, hogy hülyeség, mert semmi nem történt, de most már kezdek elbizonytalanodni. A környezetemben 1 hónapon belül 3 ember halt erőszakos halált, tettes nincs, és az egész nagyon bizarr...
8/40 anonim válasza:
80%os, ha valóban is léteznek, akkor sem a más emberek halnának erőszakos halált, hanem a te szemedet kaparná ki, szóval ez besült.
9/40 Won válasza:
Én is megpróbáltam többször! Egyszer legutoljára akkor, amikor itt ezredszerre tették fel ezt a kérdést. Próbáltam minden részlettel együtt, de NEM SIKERÜLT!
Ez csak egy film nem történhet éppen ezért semmi. Max beképzelsz valamit a film megnézése után...
Won
10/40 anonim válasza:
Nem lehet megidézni, mert a Winchester fivérek már kinyírták őt rég :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!