Próbáltátok már megidézni Bloody Mary-t? Ha sikerült mi történt? CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT!
Nem tudom mennyire vagy képben, de én azóta eléggé beleástam magamat, elolvastam a legenda 1000 féle változatát, és igenis van olyan (nem is egy verzióban fordul elő), hogy nem feltétlenül az hal erőszakos halált, aki kimondta a nevét, hanem pl a hozzátartozók, vagy olyan emberek a környezetedben, akiknek valami rejtegetni valójuk volt, valami rosszatt tettek a múltban, vagy bármi olyan, ami valamilyen módon 'büntetésért kiállt'.
Persze nem mondom, hogy ez így igaz, és ezért történt, ami történt, de én azóta nem alszom nyugodtan éjszakánként, és attól rettegek, hogy lesz-e még vajon több áldozat, és ha igen, akkor ki...
Lehet nincs összefüggés... De én nem játszanék a helyetekben..
nekem sikerült megidézni !
de nem tükörrel csináltam. esti buli után hajnalban átöleltem a wct és ami jött az tuti a blody mari volt nem lehetett más,mert csak azt ittam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!