Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Próbáltátok már megidézni...

Próbáltátok már megidézni Bloody Mary-t? Ha sikerült mi történt? CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT!

Figyelt kérdés

2012. aug. 1. 08:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom mennyire vagy képben, de én azóta eléggé beleástam magamat, elolvastam a legenda 1000 féle változatát, és igenis van olyan (nem is egy verzióban fordul elő), hogy nem feltétlenül az hal erőszakos halált, aki kimondta a nevét, hanem pl a hozzátartozók, vagy olyan emberek a környezetedben, akiknek valami rejtegetni valójuk volt, valami rosszatt tettek a múltban, vagy bármi olyan, ami valamilyen módon 'büntetésért kiállt'.

Persze nem mondom, hogy ez így igaz, és ezért történt, ami történt, de én azóta nem alszom nyugodtan éjszakánként, és attól rettegek, hogy lesz-e még vajon több áldozat, és ha igen, akkor ki...

Lehet nincs összefüggés... De én nem játszanék a helyetekben..

2012. aug. 1. 12:02
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézzetek már ennyi Odaátot!
2012. aug. 1. 12:08
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam, és szörnyű következményei lettek. Hirtelen megjelent mögöttem az apám, pofánb*szott kétszer majd leüvöltötte a fejem hogy mi a f*szt kiabálok az éjszaka kellős közepén és hogy húzzak aludni, mert ő korán kel. Majd másnap 1 hónapra eltiltott a géptől.
2012. aug. 1. 12:59
 14/40 anonim ***** válasza:
96%
Én a 6 éves öcsémet oda küldtem a tükör elé,hogy ordítsa hangosan....ordította hangosan...mostmár 8 éves és még sajnos nem jött senki
2012. aug. 1. 19:07
 15/40 Won ***** válasza:
Tényleg nem lehet!
2012. aug. 1. 19:18
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
A Bloody Mary nem kitalált személy, hanem I. Mária angol királynő egyik gúnyneve volt, mert rendkívül keményen lépett fel a protestánsok ellen("véres Mária"). Tehát már nem él vagy 450 éve.
2012. aug. 1. 20:51
 17/40 atlas válasza:
100%

nekem sikerült megidézni !

de nem tükörrel csináltam. esti buli után hajnalban átöleltem a wct és ami jött az tuti a blody mari volt nem lehetett más,mert csak azt ittam .

2012. aug. 3. 07:50
 18/40 Won ***** válasza:
Én is végigolvastam, vagy száz féle verziót. De még nem jártam sikerrel.
2012. aug. 3. 09:52
 19/40 Rövid Anikó válasza:
60%
én idéztem már szellemet,,inkább ne játszatok vele,független attól hogy hisztek benne vagy sem,,mi is jó mókának gondoltuk,mert cseppet sem hittünk ilyen hülyeségben,,de már máshogyan vélekedem,,még egyszer nem merném,és nem is akarom kipróbálni,,nagyon veszélyes,őszintén irom,,inkább foglalkozzatok mással,kiránduljatok,vagy bármi más...üdw nektek!
2012. aug. 3. 11:40
 20/40 anonim ***** válasza:
Te tiszta hülye vagy
2012. aug. 3. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!