Bloody Mary idézés?
Figyelt kérdés
Hi tegnap 00:00 kor gyertyával meg idéztem Bloody Mary -t 3 x mondtam a nevét és nem történt semmi de az előtt probálkoztam más időpontban de semmi am gondoltam h valami mese de meg probáltam :D2012. júl. 6. 13:16
1/12 anonim válasza:
Nyugi. Csak nem ért rá, mert manapság már minden 2. meghalni vágyó tini megidézi, ő meg csak egyedül melózik. Ne aggódj, még a héten a te szemedért is elmegy.
2/12 anonim válasza:
Nem kiabáltad hangosan. Üvölteni kell, Mary kicsit süket. Más nem, anyád kijön és jól tarkón ver xD
3/12 anonim válasza:
Én múlt héten a kocsmában hatszor megidéztem Bloody Mary-t.
Förtelmesen néztem ki állítólag.
4/12 A kérdező kommentje:
már baszot tarkón anyám :D és én kocsmába nem bloody maryt szoktam idézgetni hanem a földön fetrengeni :D 17/F
2012. júl. 6. 14:02
5/12 anonim válasza:
hosszú fehér gyertya kell,és amikor mondod h bloody mary 1et fordulsz majd még 1x a neve még1et fordulsz,majd még1x a neve majd még 1 et fordulsz és nézz jó mélyen a tükörbe :D
Majd írd meg mi történt :D
7/12 anonim válasza:
Én szilveszterkor találkoztam Bloody Maryvel, nagyon sokszor is, ami azt illeti...
Sajnos sok minden kiesett arról az estéről.
8/12 anonim válasza:
Az idézés szövege: "Hé csapos! Egy Véres Mari lesz!" Tudod itt nálunk a magyartot beszélik ezek a Véres Marik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!