Lehetséges a szellem idézés?
A szellemidézés természetesen lehetséges. Sokan foglalkoznak is vele, van aki csak hobbiból, és van aki hivatásszerűen.
Az már más kérdés, hogy szellem még soha senkinek a büdös életben nem jelent meg, az eddig vizsgált ilyen esetekről egytől egyig bebizonyosodott, hogy ügyes, vagy kevésbé ügyes csalás...
Szellemek nem léteznek, legalábbis eddig még senki nem talált elfogadható bizonyítékot a létezésükre.
Pedro
Pedro
Miből gondolod hogy még senkinek sem sikerült? Nem fogják szétkürtölni hogy a szomszéd józsibácsi épp most idézett egy szellemet. Ha valami ilyesmi történne akkor ott teremne a katonaság, meg mindeki és próbálnák úgy alakítani a dolgokat ahogyan ők szeretnék. Mintha meg sem történt volna, holott igenis sikerült szellemet idézni.
Jó dolog a cenzúra!
Hát persze. Mert szellemet idézni ugye csak a "szomszéd józsibácsi" tud, az összes katonai kutató intézetekben hülyék dolgoznak, akik csak a "szomszéd józsibácsit" figyelik, mert maguktól semmit nem képesek megcsinálni...
Gyanítom, hogy az összes katonai kutatás és azok eredményei a "szomszéd józsibácsi" érdeme, csak azok a hülye katonák azonnal ott teremtek, és lenyúlták a "szomszéd józsibácsi" zseniális ötleteit...
Hát persze! Nahát, hogy én erre nem gondoltam azonnal! :-DDD
Pedro
Értem és köszi!
Amúgy azt mi alapjàn lehet érzékelni, hogy megszálltak-e? És ha megszálltak, akkor hogyan lehetséges a kiűzésük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!