Hisztek a földönkívüli lényekben? Több faj létezéséről is tudok?
Ez kezd egyre viccesebb lenni. :D
Én is nagyon sok jelet látok a frissen festett szobám falán, mégsem hiszem, hogy ezek földönkívüliekre utaló jelek, inkább valami éjjeli lepke járhatta össze a nedves festéket. Valamit nagyon félreértettél.
Az űrben állandó jeleket lehet észlelni, elektromágneses aktivitás is folyamatosan van. A NASA soha nem jutott erre a következtetésre, amire te.
Másfelől elképzelésünk szerint az univerzum végtelen. És ugyebár minél nagyobb egy szalmakupac, annál biztosabb, hogy találsz benne egy szénaszálat. Hasonló logikával arra jutunk, hogy a végtelen világegyetemben valószínűleg van életforma a Földön kívül. Az, hogy ezek intelligensek-e más kérdés, lehet, hogy azok lesznek, de jelenleg még csak az egysejtűek fejlettségi szintjén vannak.
A NASA egyébként TALÁN talált valami kihalt egysejtűekre utaló jelet a Marson, ez egyszer szenzáció volt, fura módon azóta nem hallottam több hírt efelől. Vagy tévedtek, vagy felvették a marsi kormánnyal a kapcsolatot és paktumot kötöttek, hogy a földi fennhatóságok titokban tartják a földönkívüliek létezését, cserébe dimenziószakító fegyverrendszerekkel látják el az Egyesült Államok hadseregét, amit szekrénybe zárnak addig, míg ki nem tör a harmadik világháború és akkor majd lepucolják velük az összes ellenségüket a planétáról.
Remélem megfelelően szubjektívnek találod a véleményemet.
Szíves figyelmetekbe ajánlanám :
Philip J.Corso-William J.Birnes:"A ROSWELLI TITOK" (The day after Roswell)Fócus Kiadó c.könyvet!!!
A kedves "linket kérőknek" üzenem, hogy nézzék meg maguknak, heherészve semmit tenni a legkönnyebb! A Youtube-on van egy videó a Marsra szállásról, van rajta élet, légkör stb, a Nasa honlapjáról szedték le és egy magyar Nasa szakértő mutatja be! Feloldották az anyagot a titkosítás alól. Amúgy ha itt tartunk miért kell mindent bizonygatni? Ha a TV, újság mond valamit, akkor miért nem vagytok olyan szkeptikusak? Ha meg ennyie nem hiszitek, már mondtam: nézzetek utána!
Válasz a kérdésre: én nem "hiszek" bennük, hanem biztos vagyok abban, hogy van élet a Földön kívül (miért ne lenne?), max nem olyan földönkívüliek, akik csészealjakkal jönnek ide meg hatalmas szemük van stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!