Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Akkor most léteznek szellemek?

Akkor most léteznek szellemek?

Figyelt kérdés

néztem horror filmeket,főleg paranormal activity-t,ahol is hivtak szellemirtót,de csak jobban haragra bírták. Mióta néztem ezt a filmet, félek minden éjszaka,és túlságosan ráparázok. Nem egyszer álmodtam-elvileg álom- hogy mellettem állt és nézett,kettő meg mellettem feküdt, sok volt olyan hogy mintha figyelt volna álmomba, plusz apróságok mikor fenn vagyok. Iszonyatosan ráparázok,már félek,hogy bedilizek,félek ,még ha nem egyedül vagyok is,hogy megszálhatta őt démon vagy szellem. Nagykoromra nem tudom,hogy fogok így nagy házba élni?! Fordoljuk vakihez? Természetgyógyász? Kérlek segitseetek,tök komoly !! Viccelődni nem kell!!!

17/L

2012. júl. 19. 08:47
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Ha nekem mondtad, akkor köszi :).
2012. júl. 22. 16:01
 32/41 anonim ***** válasza:
szerintem a filmtől parázol így rá de amúgy vannak .. de ne félj tőlük mert a rosszak csak alacsony rendű lények és te vagy az erősebb ;)) nekem jó sokáig tartott ezt felfogni hogy nem bánthatnak .. : D TE VAGY AZ ERŐSEBB. vannak is lesznek is de ezvan :) és télleg ne félj tőlük mert azzal csak bevonzod őket .. !! ezek a mocskos alantas lények a negatív energiákkal 'táplálkoznak' amilyen a félelem is..
2012. júl. 24. 03:27
 33/41 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. amúgy 10:23-mal értek egyet teljes mértékben !! igaz amit leírt.
2012. júl. 24. 03:29
 34/41 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ? xd én is naon félek Fail mert én is néztem
2012. júl. 24. 11:34
 35/41 anonim válasza:

Nem léteznek:) ezek az emberek(akik pl.abból élnek hogy 'közvetítenek kozted és a halott szeretteid között') mind csak a pénzt húzzák ki belőled.majd ha lefotózzák elhiszem.

-na ezt kéne elhitetnem magammal:DDD én is félek amúgy:D

2012. júl. 25. 09:13
 36/41 Antimod ***** válasza:

"majd ha lefotózzák elhiszem"

Már többezer ilyen fotó készült, de most válaszd ki a valódi képeket az "összephotoshopozott" kamuk közül. Na ez a baj. Tehát már lefotóztak jónéhányat, mégsem hiszed el.

2012. júl. 25. 09:14
 37/41 anonim válasza:
nem csak néhány photoshoppolt...sajnos ezzel akarnak pénzt keresni a mai emberek ...
2012. júl. 25. 12:52
 38/41 Antimod ***** válasza:

"nem csak néhány photoshoppolt"

Ezt nem mondtam, de abban biztos vagyok, hogy nem az összes ilyen. De hogy melyik valódi és melyik nem, ember legyen a talpán, aki eldönti. Éppen ezért nem is szoktam ilyen anyagokkal foglalkozni.

2012. júl. 25. 13:43
 39/41 Tom Benko ***** válasza:
Valóban nem mind retusált kép. Van, amelyik túlexponált, vagy csak szimplán hibás felvétel.
2012. júl. 26. 08:51
 40/41 Antimod ***** válasza:

Számíttam rád, Tom! :)

Mint tudományos gondolkodású, statisztikai alapokon álló embertől, várom tőled, hogy részletesen megindokold (ha lehet, számításokkal), mire alapozod ezt a megállapítást.

2012. júl. 26. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!