Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Akkor most léteznek szellemek?

Akkor most léteznek szellemek?

Figyelt kérdés

néztem horror filmeket,főleg paranormal activity-t,ahol is hivtak szellemirtót,de csak jobban haragra bírták. Mióta néztem ezt a filmet, félek minden éjszaka,és túlságosan ráparázok. Nem egyszer álmodtam-elvileg álom- hogy mellettem állt és nézett,kettő meg mellettem feküdt, sok volt olyan hogy mintha figyelt volna álmomba, plusz apróságok mikor fenn vagyok. Iszonyatosan ráparázok,már félek,hogy bedilizek,félek ,még ha nem egyedül vagyok is,hogy megszálhatta őt démon vagy szellem. Nagykoromra nem tudom,hogy fogok így nagy házba élni?! Fordoljuk vakihez? Természetgyógyász? Kérlek segitseetek,tök komoly !! Viccelődni nem kell!!!

17/L

2012. júl. 19. 08:47
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
34%
Léteznek szellemek (az emberek is azok valójában, lélekből vannak, és ennek a része a szellem, vagyis az aura), és ne akarjátok meggyőzni a kérdezőt az ellenkezőjéről. A lélek irányítja a fizikai testet. A fizikai testet ellehet hagyni tudatosan is ("testelhagyás", vagy "asztrális kivetülés") és akkor bárki az asztráltestével mászkálhat, itt gondolatokkal irányíthatjuk magunkat, nem hiába mondják, hogy a gondolatoknak hatalmas ereje van. Nem kötelező hinni benne, de halál után úgy is rájöttök...
2012. júl. 19. 10:23
 22/41 A kérdező kommentje:

NYUGODTAN GYŐZZETEK MEG AZ ELLENKEZŐJÉRŐL!!

az se baj,ha nincs valóságalapja

2012. júl. 19. 12:20
 23/41 anonim ***** válasza:
én is így voltam mint te :) megnéztem a filmet, és napokig paráztam, nehezen tudtam elaludni, de hamar elmúlt :) és még a többi részét is megnéztem, és már azoknak nincs is hatásuk
2012. júl. 19. 16:45
 24/41 anonim válasza:
most komolyan, ti 'ezoterikusok' olyan dolgokról okoskodtok ami a tudomány számára egy teljesen felfedezetlen terület. nehogymár olyan dolgokról győzzétek meg őt aminek semmi valóságalapja nincs. a felettem szólónak igazat adok majd ha átolvastátok a fizikakönyvet akkor irogassatok itt spirituális dolgokról...
2012. júl. 19. 17:11
 25/41 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, szerintem is az lehet, hogy bebeszéled magadnak.

Én azt tudom javasolni, hogy olvass, vagy rajzolj, az eléggé leköti az agyat, és nem fogsz szellemekre koncentrálni. :)

2012. júl. 20. 21:05
 26/41 anonim ***** válasza:
nincsennek szellemek. Ha lennének szellemek akkor idejönnének és belevernék a fejem a billentbhzuvnhzgiucftdzrxzvgbhjknulmnjuvbhzgcghjbznuiomjihugzftcr
2012. júl. 21. 21:37
 27/41 anonim válasza:
figyu kislány :P:P ha tényleg parázol este,nézz vígjátékot,állítsd be atv-d,hogy kikapcsoljon és majd elalszol rajta,aztán nem fogsz rémüldözni
2012. júl. 21. 21:59
 28/41 anonim válasza:
az előbbi vagyok,azt még elfelejtettem ne nézz ilyen szellemekről szóló filmeket mondjuk azt nem mondom,hogy egyltalán horrort ne nézz mert én is kb olyan vagyok,hogy bármilyen véres gyilkolós trancsírozós egy film meg se rezzen az arcom,de ha szellemes filmet nézek,megilyedek,félek.Ezért ha ilyet néztem utna egy vígjátékot nézek,mittudomén például a feketék fehérent :D kitartás :)
2012. júl. 21. 22:01
 29/41 anonim ***** válasza:
Én is nagy házba élek, és a szoba ahol alszom is nagy méretű. A szoba végébe van az ágyam, szembe a TV, mindig nézek még valami filmet lefekvés előtt. Néha az ajtó felé ha néztem(ez még régebben volt), a falnál olyan volt, mintha állt volna valami. Mintha ott lett volna valami fekete ember, egy szellem, vagy ilyesmi. Paráztattam magamat sok horrorfilmmel is, ahogyan te is, és bebeszéltem magamnak, hogy éjjelente van ott valami mindig. Mindig féltem ha jött az este, ezután mindig korán lefeküdtem fejemre húztam a takarót, hogy ne is lássak odáig. Aztán egyszer mentem ki a WC-re(ez nappal volt), elmentem az ajtó mellett, és egy bohóc alakú díszt láttam a falon függeni. Bebeszéltem magamnak, hogy szellem, pedig csak azt a díszt néztem el fejnek. Idióta rajzolt pofája is volt, undorító volt, és a képzeletem rátett még egy lapáttal. Ez van nálad is a képzeleted szórakozik veled, plusz a filmek hatása, és máris parázol. Vagy ha nem a képzeleted akkor a filmek miatt rosszakat álmodsz, és azt hiszed róla, hogy valóság. Még ha ilyeneket is nézel, mondj annyit magadban, ez csak film, nem több, film. Én is újra egy csomó horrort nézek, mert nem érdekel mi van benn, élvezem a filmet, és annyit mondok magamban, nincs mitől félni, ez csak kitaláció.
2012. júl. 22. 12:54
 30/41 A kérdező kommentje:
eddigi legjobb válasz,köszönöm:))
2012. júl. 22. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!