Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Akkor most léteznek szellemek?

Akkor most léteznek szellemek?

Figyelt kérdés

néztem horror filmeket,főleg paranormal activity-t,ahol is hivtak szellemirtót,de csak jobban haragra bírták. Mióta néztem ezt a filmet, félek minden éjszaka,és túlságosan ráparázok. Nem egyszer álmodtam-elvileg álom- hogy mellettem állt és nézett,kettő meg mellettem feküdt, sok volt olyan hogy mintha figyelt volna álmomba, plusz apróságok mikor fenn vagyok. Iszonyatosan ráparázok,már félek,hogy bedilizek,félek ,még ha nem egyedül vagyok is,hogy megszálhatta őt démon vagy szellem. Nagykoromra nem tudom,hogy fogok így nagy házba élni?! Fordoljuk vakihez? Természetgyógyász? Kérlek segitseetek,tök komoly !! Viccelődni nem kell!!!

17/L

2012. júl. 19. 08:47
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:

Az csak egy film volt. A filmekben semmi sem igazi, de gondolom ezt kisebb korodban is mondták már:) Mivel ennyire rá vagy parázva a szellemekre, ezért álmodsz mindig ilyeneket. Vagy pl mikor félálomban vagy, akkor haluzhatsz ilyesmiket. Csak az agyad viccel meg ilyenkor.

Sztem nem feltétlen kell szakember ehhez, régen én is féltem a sötétében. Legyél határozott, ne higgy a szellemekben, gondold azt h semmi sem bánthat a sötétben sem. Persze ezt könnyű mondani.

Mindig csak azok látnak szellemeket, akik hisznek benne. Akik nem hisznek, azok nem szoktak látni.

A természetgyógyász meg ilyenek csak lehúznának pénzügyileg ha ilyen szellemes történettel mennél be hozzájuk.

2012. júl. 19. 09:00
 2/41 Antimod ***** válasza:

Először is nyugalom!

Megijedtél a filmtől, rosszakat álmodsz, ennyi az egész.

Én tudom, hogy vannak szellemek, de hidd el, alapjáraton nem gonoszak, bár van köztük kellemetlenkedő is (ők okozzák ezeket). Azt azonban tudnod kell, hogy én pl. hiába fogadom el, hogy léteznek, soha nem tapasztalom meg a jelenlétüket. Saját lakásban élek, de soha nem történt olyasmi, amitől meg kellett volna ijednem.

A Poltergeist-jelenség létrejöttéhez nem csak egy megzavart, rosszindulatú entitás szükséges, de egy olyan közvetítő médium is, amely segít neki manifesztálni az erejét: általában ez egy különleges energiákkal rendelkező tinédzser vagy más korú személy, aki tudtán kívül segíti az entitást véghezvinni a filmben látott jelenségeket. Ezért a jelenség is erősen személyhez köthető.

Szerintem nézz utána ennek az egész szellem-témának, mert most horrorfilmek és ijesztgetős emberek félinformációi alapján egy ijesztő képet alkotsz az egész témáról. Az emberek szeretik az általuk nem ismert, misztikus dolgokat negatív színben feltüntetni, és kontrollálhatatlan képességekkel felruházni. Sokkal nagyobb befolyásunk van a minket körülvevő környezetre, mint az valaha hinnénk, éppen ezért kell tájékozódni.

Vannak olyanok is, akik a Poltergeist-jelenséget telekinézisnek, tehát nem "élő" entitás hatásának tulajdonítják. Lényeg a lényeg: nem minden szellem démon, és "megszállni" csak extrém esetben a nagyon gyengéket, betegeket tudják, ha egyáltalán. Ezért neked semmi okod nincs félni, sem természetgyógyászhoz fordulni.

2012. júl. 19. 09:02
 3/41 A kérdező kommentje:
de az agyamból ezt edyedül nehéz kiverni..értitek? Már a tükröket is kivitettem a szobámból,egy picike van csak, meg 3üveg a szekrényhez,baratságos kis rózsaszín szoba... De egyszerűen már tényleg nem birom..
2012. júl. 19. 09:07
 4/41 Tom Benko ***** válasza:
Nem, nincsenek szellemek. A PA csak egy eléggé bárgyú filmecske, a többit meg hallucinálod elalváskor.
2012. júl. 19. 09:13
 5/41 anonim ***** válasza:

Ez nem a te kérdésed?

„Természetgyógyász segít abba, hogy ne féljek ennyire nagyon sötétbe?”

2012. júl. 19. 09:19
 6/41 A kérdező kommentje:
de,gonoltam jobban ideillik ez a kérdés
2012. júl. 19. 09:20
 7/41 anonim ***** válasza:
Minél jobban ráparázol, annál inkább fogsz szellem jelenlétet érezni, pontosabban az agyad annál jobban be fog csapni téged. A végén még halucinálni kezdesz, szóval felejtsd el a sok idióta filmet. Lefekvés előtt inkább Jóbarátokat, vagy a Disney Channelt nézd. (Komolyan!) A lényeg, hogy bármit érzel vagy látsz, azt az agyad teszi veled, mert teljesen bebeszéled magadnak, hogy a filmes forgatókönyvírók meg a színészek alakítják az életed. :)
 8/41 A kérdező kommentje:
bocsánat
 9/41 anonim ***** válasza:
A természetgyógyászt meg az ezotéria rovatot meg hanyagold, hacsak nem akarsz még jobban pánikolni a semmitől. (Esetleg a természetgyógyász valami stresszoldót ajánlhat.)
2012. júl. 19. 09:22
 10/41 A kérdező kommentje:
mindig diznit nézek :) alapjáraton elég gyerekes vagyok,rengeteg mesét nézek :)
2012. júl. 19. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!