Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vámpírok, ki jutott többre?

Vámpírok, ki jutott többre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is, ne írjátok, hogy nem léteznek, **lye vagy és a többi. Erre ne pazaroljátok az időtöket,meg az enyémet se..

Szóval , olyan embereket keresek akik foglalkoztak már a témával, eljutottak egy pontig, például tud dolgokat a Tanácsról stb.

Egy idő után nehéz tovább menni, talán együtt többre lehet jutni.

Komolytalanok

stb. jelentkezését nem várom! Köszönöm!

2012. júl. 15. 13:30
1 2
 11/17 fairi1 ***** válasza:
100%

- Az első hagyomány: A Maszkabál - Azok előtt, kik nem tartoznak a vérhez, soha nem fedheted fel valódi mivoltodat. Ha megteszed, azt jelenti, hogy megtagadod a vér kötelékét.

- A második hagyomány: A Birtok - Birtokod ügy a te ügyed. Saját birtokodon mindenkinek tiszteletben kell tartania akaratodat. Birtokodon senki sem szállhat szembe veled.

- A harmadik hagyomány: A Nemzés - Csakis az öregek engedélyével nemzhetsz utódot. Ha a jóváhagyásuk nélkül teszed, rád is sarjadra is pusztulás vár.

- A negyedik hagyomány: A Felelősség - Akiket te hoztál létre, azok a te Gyermekeid. Amíg önállóvá nem vállnak, addig mindenben te parancsolsz neki. A bűneikért neked kell vállalnod a felelősséget.

- Az ötödik hagyomány: A Vendégjog - Tartsd tiszteletben mások birtokát. Amikor egy idegen városban mész, keresd fel azt, aki ott uralkodik. Amíg nem nyugtázza a jelenlétedet, addíg a semminél is kevesebb vagy.

- A hatodik hagyomány: A Pusztítás - Nem pusztíthatod el a hozzád hasonlókat. A pusztítás joga az Öregeké. Csak a legöregebb rendelheti el közületek a Vérvadászatot.

Hogy ez a lista valódiságában vetett hit rajtad múlik:P

2012. júl. 16. 22:55
 12/17 A kérdező kommentje:
nem-nem ;-)
2012. júl. 17. 00:08
 13/17 chrishu ***** válasza:

Vámpírtanács létezik! Ott döntötték el, hogy mi legyen a vérszipolyokkal!

Vámpírok nincsenek

2012. júl. 17. 12:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Tetszenek a szabályaik.
2012. júl. 17. 14:31
 15/17 anonim válasza:
[link] , most kezdtem írni a blogom ami folytatásra kerül nemsokára. tapasztalatok, "mítoszokat" gyűjtök össze. ha érdekel nézzétek meg de kb 1 órája kezdtem amint tudom folytatom folyamatosan. hülyeségekkel hanyagoljatok köszi.
2012. júl. 18. 12:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Azok a szabályok szerepjátékos oldalakról meg hasonlókról vannak...ne vegyétek komolyan :-)

Igen..nehéz elhinni ..tudom..

De van akinek sikerült már, nem véletlenül.

Hogyha valaki komolyan foglalkozik a témával és észrevesz összefüggéseket, logikusan össze lehet rakni..

Sok ember van akik komolyabban belementek a témában..komoly emberek ..nem tizenévesekről beszélek, akik odavannak az alkonyatért meg ilyesmik..

Szóval kutattak sokat, és egyszer csak fenyegető e-mailt kaptak, amiben szépen megfogalmazva, de magyarul az állt vagy hasonló , hogy akadjanak le a témáról és ne kutakodjanak tovább, mert baja esik valakinek...

Na..például az ilyen emberek jelentkezését várom..persze csak ha ezután nem hallgatott a fenyegetőzésre...mert van aki nem hallgat rá..:-)

üdv.!

2012. júl. 20. 16:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Én tudok olyanról és tudnál is vele beszélni ,ha érdekel leíróm melyik oldalon.

Privátba írom csak akit érdekel, ide nem íróm le az oldalt mert a sok hülye át megy akkor arra az oldalra.

Ergo én olvastam a vámpír klánokról is,,,, csak a nevüket tudom, többet nem tudok.

És nem ástam bele a témába.De ha komolyabban belekezdek akkor ugyis mindenre rá jövök csak idő kérdése.

Bár fel szokot jönni a kérdés nálam hogy sok minden van vámpír,Ufo, mégse látni őket.....

szóval kicsit kezd elegem lenni már a témából...

2012. aug. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!