Vámpírok, ki jutott többre?
Sziasztok!
Először is, ne írjátok, hogy nem léteznek, **lye vagy és a többi. Erre ne pazaroljátok az időtöket,meg az enyémet se..
Szóval , olyan embereket keresek akik foglalkoztak már a témával, eljutottak egy pontig, például tud dolgokat a Tanácsról stb.
Egy idő után nehéz tovább menni, talán együtt többre lehet jutni.
Komolytalanok
stb. jelentkezését nem várom! Köszönöm!

- Az első hagyomány: A Maszkabál - Azok előtt, kik nem tartoznak a vérhez, soha nem fedheted fel valódi mivoltodat. Ha megteszed, azt jelenti, hogy megtagadod a vér kötelékét.
- A második hagyomány: A Birtok - Birtokod ügy a te ügyed. Saját birtokodon mindenkinek tiszteletben kell tartania akaratodat. Birtokodon senki sem szállhat szembe veled.
- A harmadik hagyomány: A Nemzés - Csakis az öregek engedélyével nemzhetsz utódot. Ha a jóváhagyásuk nélkül teszed, rád is sarjadra is pusztulás vár.
- A negyedik hagyomány: A Felelősség - Akiket te hoztál létre, azok a te Gyermekeid. Amíg önállóvá nem vállnak, addig mindenben te parancsolsz neki. A bűneikért neked kell vállalnod a felelősséget.
- Az ötödik hagyomány: A Vendégjog - Tartsd tiszteletben mások birtokát. Amikor egy idegen városban mész, keresd fel azt, aki ott uralkodik. Amíg nem nyugtázza a jelenlétedet, addíg a semminél is kevesebb vagy.
- A hatodik hagyomány: A Pusztítás - Nem pusztíthatod el a hozzád hasonlókat. A pusztítás joga az Öregeké. Csak a legöregebb rendelheti el közületek a Vérvadászatot.
Hogy ez a lista valódiságában vetett hit rajtad múlik:P

Vámpírtanács létezik! Ott döntötték el, hogy mi legyen a vérszipolyokkal!
Vámpírok nincsenek
Azok a szabályok szerepjátékos oldalakról meg hasonlókról vannak...ne vegyétek komolyan :-)
Igen..nehéz elhinni ..tudom..
De van akinek sikerült már, nem véletlenül.
Hogyha valaki komolyan foglalkozik a témával és észrevesz összefüggéseket, logikusan össze lehet rakni..
Sok ember van akik komolyabban belementek a témában..komoly emberek ..nem tizenévesekről beszélek, akik odavannak az alkonyatért meg ilyesmik..
Szóval kutattak sokat, és egyszer csak fenyegető e-mailt kaptak, amiben szépen megfogalmazva, de magyarul az állt vagy hasonló , hogy akadjanak le a témáról és ne kutakodjanak tovább, mert baja esik valakinek...
Na..például az ilyen emberek jelentkezését várom..persze csak ha ezután nem hallgatott a fenyegetőzésre...mert van aki nem hallgat rá..:-)
üdv.!

Én tudok olyanról és tudnál is vele beszélni ,ha érdekel leíróm melyik oldalon.
Privátba írom csak akit érdekel, ide nem íróm le az oldalt mert a sok hülye át megy akkor arra az oldalra.
Ergo én olvastam a vámpír klánokról is,,,, csak a nevüket tudom, többet nem tudok.
És nem ástam bele a témába.De ha komolyabban belekezdek akkor ugyis mindenre rá jövök csak idő kérdése.
Bár fel szokot jönni a kérdés nálam hogy sok minden van vámpír,Ufo, mégse látni őket.....
szóval kicsit kezd elegem lenni már a témából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!