A vámpírok szoktak vért venni?
Figyelt kérdés
Vagy ők ingyen jutnak hozzá? Esetleg csak simán megölik az embert?2012. júl. 12. 18:36
1/22 anonim válasza:
Bemennek a henteshez!
- Adjá má 1 liter hagymás vért Józsikám!
XD
2/22 anonim válasza:
Szerintem ezekben a sürgősségi vérszállításos kocsikban, a vámpíroknak viszik a vért.
3/22 A kérdező kommentje:
De ha így van, akkor perbe foghatnánk őket, nem? Vagy miután vért adtunk, a kórház azt kezd vele, amit akar?
2012. júl. 12. 18:54
4/22 anonim válasza:
Persze hát hozzájárultál, arra használják amire akarják.
Úgy tűnik a Semmelweis egyetem vezérkara is vámpír, ezért támogatják a fajtársaikat vérrel. Ezt nézd:
5/22 A kérdező kommentje:
Hogy fulladnának bele!
2012. júl. 12. 19:03
6/22 anonim válasza:
Szerinted miért van Magyarországon vérhiány országos szinten?
Mert a vámpírok felvásárolják őket.
7/22 anonim válasza:
A nyomibbak figyelik az éppen menstruáló nőket, és kikukázzák a használt tampont és betétet.
8/22 anonim válasza:
Amúgy az orvosok között is sok a vámpír, szóval vigyázz velük. Főleg a sebészek között. Mondta egyik barátom, hogy a lábujját amikor műtötték, akkor felnézett és a sebészorvos a nyalogatta a lábujját. Amikor megkérdezte, tőle hogy mit csinál, akkor azt mondta fertőtleníti. A barátom szkeptikus, szóval elhitte, de szerintem több van emögött. Hmmm.
9/22 anonim válasza:
Szerintem menjünk vámpírt vadászni, ez az egyetlen megoldás. Ki tart velem?
10/22 A kérdező kommentje:
Nem is tudom. Valahogy bennem ott az az érés, hogy minket vadásznának le. :D
De, milyen kedves kis történet. Én is voltam műtve, szerencsére hasonlót nem tapasztaltam. De lehet az orvos szimplán perverz volt.
2012. júl. 12. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!