Hogy idézhetnék szellemet BIZTONSÁGOSAN?
Szóval, az a helyzet, h a házunkban érdekes dolgok történnek..., magától kikapcsol a TV, hangokat hallok, amint a nevemet suttogja, zajt hallok 1 másik szobából, de amikor át megyek nincs ott semmi.
Előttünk nem lakott itt senki, a mamám nőtt itt fel, de ő még él, de a báttyja meghalt. Lehet, h az ő szelleme az?
Egyébként nem szórakozásból akarom ezt csinálni, hanem azért, h megtudjam mit akar.
kertes házban éltek?
ha igen van pincétek?
ha igen szórjátok tele az egészet lisztel este reggel amit láttok írd meg nekem. hidd el értek ehez
Ez a pc_platinium ez minden kérdéshez ökörséget ír.Nem csak az ezo témához,máshova is.
Ráadásul nem tudom miért jó neki szkeptikusként állandóan itt verni a nyálát,nem tudom minek hiszi magát,valami messiásnak aki majd jól megaszongya nekünk és mi majd hálásak leszünk?
Furcsa a lelkülete a mai tiniknek...
Hello, megint itt vagyok. (Én írtam, hogy ne idézz szellemet, és tükrös dolgot, meg a babérlevelest is.)
Ha akkor hallod, amikor egyedül vagy, beszélj hozzá. Mesélj a napodról, gondolkodj hangosan. Az enyém így nyugodott le :) Ne bosszantsd fel kamerával és egyéb hasonlókkal, hogy bizonyítékot találj. Fogadd el, hogy ott van. Ha bántani szeretne, már rég megtette volna.
Mondd el a kis entitásodnak, hogy mit érzel a jelenlétében. Bevallhatod, hogy félsz/tartasz tőle. Az életed problémáit is elmondhatod neki. Jó hallgatóság. :) Egy idő után pedig már megszokod a jelenlétét.
Lehet, hogy azért rosszalkodik, mert unatkozik? ;)
pc_platinium, igazad van, nincs biztonságos idézés, de ezt már említettem én is. És megnyugodhatunk, mert nem fog a kedves kérdező idézni. :)
(Én voltam a közvetlenül előtted szóló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!