Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan idézhetnék elő egy...

Toma Dominik kérdése:

Hogyan idézhetnék elő egy alvásparalízist?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon rossz élmény de szeretnék 1. átélni egyet mit kéne tennem (ha neked volt már ilyened írd le milyen volt)12/F
2011. okt. 13. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Ne akarj, mert szar érzés. Hallucináltam, alig kaptam levegőt mert borzasztóan fájt a tüdőm..

Hogy mit tettem ami ezt okozta? Egy kis vodka, egy kis hallucinogén, egy kis mindenféleszintetikus drog..

Senki ne próbálkozzon ilyenekkel.

2011. okt. 13. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Drága Toma Dominik! Olvasd el Karinthy Frigyes "A cirkusz" című novelláját, ha elolvasod és nem találod meg benne a választ a kérdésedre, akkor szépen visszajössz ide, újra megkérdezed, és akkor én megválaszolom neked.
2011. okt. 13. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Ne akard. Nekem már többször is volt, és először halálfélelmem volt. utána már nem féltem, de attól még szar érzés. És most szólok, hogy ne dőlj be azoknak, akik mindenféle testelhagyást akarnak belemagyarázni ebbe, mert ilyen nem létezik. Ha kíváncsi vagy rá, hogy miért van egyeseknek alvásparalízise, akkor szívesen leírom neked.
2011. okt. 13. 19:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom mi az tudom hogy nem természetfeleti jelenség csak egy álom féle olvastam róla több könyvet és majd elolvasom a cirkuszt.
2011. okt. 13. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt régebben amikor hajnalban felébredtem és utána visszaaludtam.
2011. okt. 13. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Miért akar mindenki ilyet átélni, meg démonokat idézni... nem értelek titeket. Örülnétek, hogy nincs ilyen az életetekben.

Egyébként szörnyű érzés, hónapok óta nem aludtam egy jót az alvásparalízis miatt, nem ajánlom. Ha borzongani akarsz inkább nézz meg egy horrorfilmet.

2011. okt. 14. 17:04
 7/8 anonim válasza:
Annyit tudok mondani neked fekudj háton sokszor de hogy elmondjam a a legszarabb erzes meghallhatsz ne akard nekem betegség miatt jobb elo szerintem ne akard
2016. márc. 27. 23:25
 8/8 anonim válasza:
Azert halhatsz meg tole mert a letezo osszes izmos nem mukodik semmi
2016. márc. 27. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!