Hogyan tudnék alvásparalízist előidézni?
Oké, alvásparalízis mindig van, csak nem emlékszünk rá. De nekem muszáj átélnem egyet, hogy tudatosan tudjak álmodni. Régebben volt egy pár ilyen élményem, de nem emlékszem mit csináltam, sőt, szerintem semmit.
Szóval : hogy tudom a legkönnyebben átélni az alvásparalízist? Tényleg csak annyi kell, hogy háton kell feküdni és teljesem mozdulatlannak kell lennem? Mindig nekikezdek, de feladom, mert vagy kényelmetlen háton feküdnöm, vagy muszáj izegnem-mozognom, vagy pedig félek a hatásától. Már máskor is villantak be alvásparalíziskor torz képek, félek, hogy ez az egész egy rémálomba torkollna.
Át kell élnem egy alvásparalízist, szembe kell néznem ezzel a félelmemmel. Tudtok még tanácsot adni alvásparalízis ügyben? Esetleg ha tudtok egy más módszert a tudatos álmodásra, azt is örömmel fogadnám.
Tudatos álmodáshoz ennek semmi köze.
Ha elő akarod idézni, akkor érdemes nyugtalanul, depressziósan, lelkileg nagyon összezavarodva aludni menned, valahol a sírás és kétségbeesés határán.
Rendes lidércnyomáshoz hasonló tapasztalatokhoz meg elég, ha felhívod magadra egy démoni lény figyelmét, de azzal nem kísérleteznék.
Ha ennyire tartasz tőle, akkor nem érdemes feláldoznod egy éjszaka nyugalmát. Gondolkodj rajta, próbáld meg tudatosan átélni pillanatról pillanatra, és ha fejben már el tudod fogadni, akkor már nem is rettegsz tőle, úgyhogy felesleges kiváltani.
Szerintem a te nagy gondod, hogy nem tudsz meditálni:) Egyszerű pedig a dolog, ha nem akarsz a hanyatt fekvésben izegni-mozogni:
lélegezz egyenletesen, ne megerőltetően, de kicsit máshogy, mint szoktál, és képzeld magad elé egy hely vagy egy út képét, a lehető legrészletesebben.
Ha erre koncentrálsz, nem lesz zavar, se mocorgás, de előbb utóbb érezni fogod a változást, és rengeteg gondolat fog sorban egymás után megjelenni a fejedben. Ne taszítsd el őket, hanem repülj a szárnyukon. Érdekes tapasztalatokat hozhat ;)
Nekem volt kétszer is. Remegtem és izzadtam. Alig bírtam mozogni. Hallucináltam, de egyáltalán nem láttam semmi démonit. Csak úgy éreztem, hogy már nem lesz jókedvem...
Igazából ezt leírni nehéz. Át kell élni ès akkor megérted. Amúgy meg nem kell mindig rémekre gondolni, mert mint mondtam én semmiféle démont vagy ilyesmit nem láttam.
Nekem volt régebben rendszeresen. ELőidézni nehéz, szerintem hajlam is kell hozzá, de a rendszertelen alvás, kialvatlanság az alap. Nekem, egy héten egyszer volt 0. órám és ott amikor ott elaludtam akkor jött ki mindig.
Nekem csak addig volt félelmetes, amíg nem tudtam mi van, utána szerintem jó móka a fantommozgással kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!