Hol kaphatnék olyan jó minőségű ecsetet, amellyel könnyen és biztonságosan fel tudom vinni a szemhéjpúdert?
Figyelt kérdés
#ecset #szemhéjpúder felvitele
2012. jún. 27. 16:36
1/8 anonim válasza:
Szia
A MAC-nek nagyon jó ecsetei vannak de eléggé drágák,viszont a minőségük kifogástalan.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
Esetleg tudnál mondani egy árkategóriát?
2012. jún. 27. 16:45
3/8 anonim válasza:
5000 a határ a csillagos ég,de tényleg,ja és azok amik ilyen internetes oldalakon vannak azok HAMISAK már sajnos többször tapasztalatom
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Te milyet használsz?
Egyébként már szemeztem egy essence ecsettel, de még tapasztalatokat olvasok.
2012. jún. 27. 16:51
6/8 anonim válasza:
Az Essence Smokey Eyes nagyon jó ecset, 399 Ft-ért gyakorlatilag ajándék. Nem véletlen, hogy a krémmánián is 5*-os értékelést kapott. :) A másik, a lapos ecsetük nem olyan jó, nem veszi fel olyan könnyen a színt.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi!
2012. jún. 29. 11:32
8/8 anonim válasza:
Ombia (Aldiban kapható) ecsetek (7db) 1500 ft, szerintem elég jók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!