Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hülyeség egy 3 napos kirándulá...

Hülyeség egy 3 napos kirándulásra egy közepes méretű bőröndöt vinni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt viszel, amit jónak látsz. Én inkább viszek a szükségesnél egy kicsit nagyobb bőröndöt, mert abba biztos, hogy minden belefér kényelmesen, ha pl. veszek nagyobb ajándékokat (néhány üveg bor vagy ilyesmi), akkor sem gond, mibe rakom. Jártam már úgy, hogy odafelére kicentiztem a cuccom, hazafelé meg úgy néztem ki, mint egy karácsonyfa, mert valahogy sokkal több mindent kellett hoznom és plusz négy-öt szatyrot cipeltem...

Egy kivétel van: ha valami erdei, faházas vagy sátorozós helyre mentek. Oda ugyanis csakis hátizsákkal érdemes menni! A bőrönd csak az aszfalt végéig jó, utána horror.

2011. máj. 22. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább legyen nagyobb,mint kisebb;)
2011. máj. 22. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az osztályon nagy része egy két napos kirándulásra elhozta a fél házat. Beleértve engem is. Úgy hogy no para. .D
2011. máj. 22. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs speciálisabb ruházati igény bőven jó 3 napra egy nagyobb sporttáska. Egy pulcsi, egy szandál, pár fehérnemű, 3 felső, esetleg még egy szoknya vagy egy nadrág kényelmesen elfér benne.

Ha bőrönddel állítsz oda lehet, hogy kigúnyolhatnak, meg "na mi van elköltözöl otthonról?" és hasonló beszólások céltáblájává válhatsz.

2011. máj. 22. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
És kit érdekel mit gondolnak? Azt vinnék, amit én jónak látok, inkább, mint hogy otthon haggyak valamit..
2011. máj. 23. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!