Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemüvegre hülyeség napszemüve...

Szemüvegre hülyeség napszemüveget felvenni?

Figyelt kérdés
Szemüveges vagyok, és anyu nem engedi a kontaklencsét, viszont már tavaly is szenvedtem. Szeretnék napszemüveget hordani, és hogy nagy hülyeség lenne-e rávenni? unokatesom ezt csinálja.. és amit kinéztem magamnak szemcsi az nagyon jól áll rajtam állítolag.. :) Szerintetek milyen lenne? vagy esetleg vmi más ötlet?
2010. ápr. 27. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem ne vegyél föl! irtó hülyén néz ki..
2010. ápr. 27. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom elképzelni. Ráfér?

Amúgy láttam már ilyen szemüvegre csíptethető fel-le hajtható Morpheus napszemüveget, fateromnak olyan van. Mondjuk faterom nem arra megy, hogy jól nézzen ki, hanem hogy lásson vezetés közben stb.

2010. ápr. 27. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy vannak olyan szemüvegek, amik napfényre elsötétülnek. Praktikus!
2010. ápr. 27. 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:

1. Kipróbáltam h ráveszem és szerintem tök jo, nem látszik mögötte az üveg...

2. ez a rácsiptethetö izé... - no comment.. bocsi de nem :D

3. az elsötétedő nagggggyon drága lecse..

2010. ápr. 27. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"2. ez a rácsiptethetö izé... - no comment.. bocsi de nem :D "

Lehet nehéz megérteni a mai idióta világban de a napszemüveg lényege nem az hogy f@szagyereknek nézzen ki (méghogy no comment...) az ember, hanem hogy gyengítse a fényt erős napsütésben. Mi az hogy bocsi? Nem mintha rád akartam volna sózni bármit is.

2010. ápr. 27. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Csináltattam dioptriás napszemüveget, amikor először felvettem olyan volt mintha 5centivel a föld fölött járnék, de már megszoktam. Igaz nem cserélhetem minden évben így ne is divatos, de nekem jól áll és ez a lényeg.

volt fényre sötétedős is, de amikor az osztályterembe besütött a nap akkor is elsötétült, és hát el is neveztek batmennek:-)

Nem zavar hogy két szár van a fülednél, és amikor bemész valahová leveszed a napszemüveget, és alatta van a másik? Szerintem kicsit fura, de te tudod.

2010. ápr. 29. 11:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Na most már mind1:) megvettem a napszemüveget amit kinéztem és nem látszik hogy alatta van szóval megoldottam.. de azért köszi mindekinek :)
2010. máj. 2. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
jesszus|:
2010. máj. 2. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

a sötétített vagy fényre sötétülő szemüveg elég gagyin néz ki, olyan debil gyerek fejet alakít ki, akármilyen drágák, meg praktikusak is

a szemüvegre csíptethető napszemüveg meg öregemberes

2010. máj. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!