Szemüvegre hülyeség napszemüveget felvenni?
Ezt nem tudom elképzelni. Ráfér?
Amúgy láttam már ilyen szemüvegre csíptethető fel-le hajtható Morpheus napszemüveget, fateromnak olyan van. Mondjuk faterom nem arra megy, hogy jól nézzen ki, hanem hogy lásson vezetés közben stb.
1. Kipróbáltam h ráveszem és szerintem tök jo, nem látszik mögötte az üveg...
2. ez a rácsiptethetö izé... - no comment.. bocsi de nem :D
3. az elsötétedő nagggggyon drága lecse..
"2. ez a rácsiptethetö izé... - no comment.. bocsi de nem :D "
Lehet nehéz megérteni a mai idióta világban de a napszemüveg lényege nem az hogy f@szagyereknek nézzen ki (méghogy no comment...) az ember, hanem hogy gyengítse a fényt erős napsütésben. Mi az hogy bocsi? Nem mintha rád akartam volna sózni bármit is.
Csináltattam dioptriás napszemüveget, amikor először felvettem olyan volt mintha 5centivel a föld fölött járnék, de már megszoktam. Igaz nem cserélhetem minden évben így ne is divatos, de nekem jól áll és ez a lényeg.
volt fényre sötétedős is, de amikor az osztályterembe besütött a nap akkor is elsötétült, és hát el is neveztek batmennek:-)
Nem zavar hogy két szár van a fülednél, és amikor bemész valahová leveszed a napszemüveget, és alatta van a másik? Szerintem kicsit fura, de te tudod.
a sötétített vagy fényre sötétülő szemüveg elég gagyin néz ki, olyan debil gyerek fejet alakít ki, akármilyen drágák, meg praktikusak is
a szemüvegre csíptethető napszemüveg meg öregemberes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!