Hogy idézhetnék szellemet BIZTONSÁGOSAN?
Szóval, az a helyzet, h a házunkban érdekes dolgok történnek..., magától kikapcsol a TV, hangokat hallok, amint a nevemet suttogja, zajt hallok 1 másik szobából, de amikor át megyek nincs ott semmi.
Előttünk nem lakott itt senki, a mamám nőtt itt fel, de ő még él, de a báttyja meghalt. Lehet, h az ő szelleme az?
Egyébként nem szórakozásból akarom ezt csinálni, hanem azért, h megtudjam mit akar.
"Az utolsó válaszadó volt a legnormálisabb" XDDDDDD
Köszi, ezzel feldobtad a napom XD
Igen, meg az előtted lévő.:)
Persze voltak még, amik hasznosak voltak, de a legtöbb...
SEHOGY! A megidézett lelket rád ragasztják büntetésből.
ez egy új törvény, a sok idióta szellemidézgetős miatt hozták.
Ha biztonságosan akarsz szellemet idézni tanulj meg előbb szellemet űzni!
hogy idezz szellemet biztonsagosam? hmm.... na figyelj
"En egy baratsagos szellem vagyok":D - most ideztem Caspert es meg biztonsagba is vok;)
Most a kérdés és az alá írt szöveg között semmi összefüggés!
Nem kell idézni szellemet ha már van egy!Ha egy szellem lenne nálatok akkor ami a legegyszerűbb, ha fogjál egy lapot és rakj rá pl:vázát azt rajzold körbe!(ODA RAKD AHOL A HANGOKAT HALLOD A LEGSŰRŰBBEN!)ha a váza elmozdult(körvonalat nézd), akkor egy büszke tulajdonosa lehetsz egy szellemnek!
UI:Ha a nagymamád bátya lenne a szellem lehet hogy csak megvédeni akarna!
Csak az a gond, h nem tom honnan jön a hang, nagyon furcsa, csak hallom, de nem tudom honnan, v., h melyk irányból jön.
És mi lenne, ha a szoba közepére tenném? Az is számít, h melyk szobában van? Mert volt a másik szobában a TV-n 1 kis váza, és az is magától leesett. Meg egyszer háziírás közben hallottam csörömpölést a konyhából, mintha 1 edény leesett volna, de amikor kimentem, nem volt ott semmi. Amikor ilyen dolgok történnek mindig egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!