Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SÜRGŐS! AMD Athlon II 64 X2...

SÜRGŐS! AMD Athlon II 64 X2 4000+ 2.1 GHz Processzort lehet tovább húzni 2.7 GHz re biztonságosan?! SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Nem értek olyan túlságosan ehhez,de ha nem olyan komplikált akkor kipróbálnám.Van erre valami biztonságos és egyszerű módszer?(Valami olyan hogy egy csúszkát kell feljebb húzni vagy hasonló:D) Ekkora emeléstől nem melegedne túl?(Ha minden igaz gyári hűtő van rajta).

Előre is köszönöm.

2012. jún. 27. 15:44
 1/1 Hyoora válasza:
Szia nekem ilyen cpu-m va 2,6ghz-en kényelmesen elmegy sima gyári hűtéssel!(247/248mhz-es cpu beállítással biosban +10-el lehet 2,7) De a 2,7ghz-hez ajánlott egy erős táp plusz hőcsöves hűtő. De előfordul hogy csak feszültség emeléssel tudod elérni, de szerintem a 2,6ghz is bőven megfelelő teljesítmény ettől a procitól. :) Crisys 2-t simán viszi megfelelő gpu-val, de BF3-nak már újjabb cpu szükséglet-e van egyéb okból. Remélem tudtam segíteni. :)
2012. júl. 21. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!