Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Minden este hallok valamit....

Minden este hallok valamit. Ki az?

Figyelt kérdés
Szinte minden este mikor lefekszem aludni,hallani lehet valami furcsa zajt.Tegnap éjjel pl. egy konkrét röffentést.Ja,elég vicces,de amúgy egyedül vagyok a lakásban.És állandóan érzem hogy van itt valaki.Jó pár évvel ezelőtt,amikor még másik városban laktam,egy szellem segítséget kért,de nem tudtam meg hogy ki az,és hogy hogyan tudnék neki segíteni.Ő lehet az újra?Akkoriban nem féltem tőle,de most olyan más valahogy.
2012. jún. 28. 12:41
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

Újra az emailcímes:

A félelmeidet le kell győznöd nem kell félned tőle nem tud bántani.Ha gondolod folytassuk emailben...

2012. jún. 28. 15:48
 22/30 A kérdező kommentje:
Rendben.És köszönöm.
2012. jún. 28. 15:53
 23/30 anonim válasza:

megint az emailes:

Nincs mit és remélem sikerrel jársz:)

2012. jún. 28. 15:56
 24/30 A kérdező kommentje:
Ja,írtam e-mailt ;D
2012. jún. 28. 16:00
 25/30 anonim válasza:

Üdv!

Szerintem nyisd ki az ablakot és beszéld be magadnak hogy kintről jön a zaj!:)Hagy figyelmen kívül ezt a dolgot...ha valaki valamit nagyon akar akkor úgy másképp felkeres:)

2012. jún. 28. 16:11
 26/30 anonim válasza:
Szia. Egy sorstárs velem is minden éjszaka szokott ilyen lenni. 12 éves vagyok ugy kb. 9 éves korom óta hallom ezeket.. Vannak a lakásba mama meg anya de ők alszanak és megtudnám azt különböztetni ha ők lennének. NA mindegy.én se féltem akkoriban ezektől.
2012. jún. 28. 18:37
 27/30 anonim ***** válasza:
41%
Röfögést?? 100%-an állíthatom, hogy a medvedisznóember van nálad.
2012. jún. 28. 21:45
 28/30 anonim válasza:
Én hiszek a szellemekben, éppen ezért szerintem kérdezősködj körbe, ha meg nem jutsz semmire, pakolhatod a cuccaidat.
2012. jún. 29. 10:27
 29/30 Kocsis Anett ***** válasza:
ez a kérdezős dolog jó , de csak papíron , nálam is , úgy érzem még mindig van szellem , ha valami fura hangot hallok , meg se tudok mozdulni , csak egy helyben ülök v állok , tudom hogy néha ezek milyen ilyesztőek , és 12 éves vok
2012. jún. 29. 12:47
 30/30 anonim válasza:
mik vannak............
2012. jún. 30. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!