Valaki tud segíteni? Este valami mindig kopog a padláson és hangokat hallok és furákat álmodom. Légyszives tanácsokat adjatok.
Vegyél füldugót 70 forint, aztán card le!
Ha rádtör majd könyökkel orrbabszod :D
velem is ez volt addig,amíg le nem cseréltük a tetőt.. ott volt a kis nyest tanya :D én annyira féltem h néha az éjszaka közepén felébresztettem anyuékat,h ők is hallják e,vagy csak én vagyok bolond. és persze hogy hallották.
tetőcsere óta viszont nem hallok hangokat :D
horrorjátékokat hanyagold és nappal menj fel szétnézni a padlásra! nálunk pl voltak tojásdarabkák,meg egy kis kaki is,szal ha állatkátok van,tuti hagyott vmi nyomot :D
Nálam is volt ilyen, egy szellemírtó, kedves nénit hívtam, és azóta nem hallok semmit sem.
Telefonon keresztül is lehet kérni a segítségét, teljesen ingyen elvállal ilyen kisebb bajokat. Annyi, hogy pár perces telefonszámládba kerül.
Viszont nappal nem elérhető, mert dolgozik, este 8 után bármikor.
Megadom a számát: 06205447600
Mondd majd neki, hogy Palásti Zsolt javaslatára hívtad fel, csak hogy ne gondolja azt, hogy szórakozol vele!
Várom a beszámolót, hogy sikerült-e elűzni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!