Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki tud segíteni? Este...

Valaki tud segíteni? Este valami mindig kopog a padláson és hangokat hallok és furákat álmodom. Légyszives tanácsokat adjatok.

Figyelt kérdés
Szóval én azthiszem szellemekkel van dolog. Légyszives aki nem hisz bennük azok ne ide irjanak. Nagyon félek. Nemtudom mit tegyek. Kérdezzem meg a papomat? Csak annyi a baj hogy én református vagyok és mivel a reformátusok nem úgy fogják fel mint a katólikusok =/ Horror játékokkal csillapítom bár mindig egy újra és újra előtörő félelmet érzek. Mit tegyek?
2012. febr. 21. 21:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nem állat mert direkt leszigeteltük hogy ne jöjjön be egyse. A lyukakat eltömtük... De azt álmodtam hogy este felmentem és ott volt 1 rongyos ruhában 1 kislány.
2012. febr. 22. 04:48
 12/24 A kérdező kommentje:
Egyébként mint mondtam a ház 1 vályogház volt csak felújítottuk de a padlást az eredeti roncsosabb állopában hagytuk épp hogy csak megtartja a tetőt. De egyébként én még nappal se merek felmenni főleg ezután az álom után. Olvastam még hogy másnak is volt ilyen baja persze én sem csak a padlásról hallok hangokat. És annak azt javasolták hogy bejöhet hogy határozottan elküldi. Hát ami azt illeti én inkább meg sem mukkanok. Mivel olvastam olyakat is hogy egy ártó szellem nem venné jónéven.
2012. febr. 22. 05:02
 13/24 anonim ***** válasza:
szerintem kamuzol.....
2012. febr. 22. 07:04
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy a horror játékaidból ismert fegyvert PL shotgunt aztán mikor legközelebb hallod lödd szét a fejét.
2012. febr. 22. 08:44
 15/24 anonim ***** válasza:
nyest
2012. febr. 22. 09:18
 16/24 anonim ***** válasza:
Meglepődnél, hogy pl egy mogyorós pele milyen kis lyukon be tud jutni a házba (az is nagyon hangosan hancúrozik a padláson). Szerintem a legalább próbálkozzatok meg egy egérfogóval, hátha beválik. A horrorjátékok után meg ne csodálkozz, hogy ilyeneket álmodsz, ha horrorfilmet nézek, utána én is ilyen gyönyörűeket álmodok.
2012. febr. 22. 09:24
 17/24 anonim ***** válasza:

# 14

inkább az aqua fitness ökölt használja:D

2012. febr. 22. 09:29
 18/24 anonim ***** válasza:

Van egy jó hírem a természet feletti lényeknek nem szokása csip-csup ügyekbe kontárkodni.

Magyarra fordítva: a kopogó hangok biztosan fizikai jelenség részei. Az álom látás meg adottság, aminek örülni kell, ha még negatív is, mert segít önmagad és környezeted megértésében.

2012. febr. 22. 09:38
 19/24 anonim válasza:
A papot nem kell megkérdezni,mert nem tudnak hozzászólni semmihez.
2012. febr. 22. 11:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Oké , felmegyek. Kisütött a nap :) és teszek egy egérfogót is. és köszi a válaszokat.
2012. febr. 22. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!