Valaki tud segíteni? Este valami mindig kopog a padláson és hangokat hallok és furákat álmodom. Légyszives tanácsokat adjatok.
Figyelt kérdés
Szóval én azthiszem szellemekkel van dolog. Légyszives aki nem hisz bennük azok ne ide irjanak. Nagyon félek. Nemtudom mit tegyek. Kérdezzem meg a papomat? Csak annyi a baj hogy én református vagyok és mivel a reformátusok nem úgy fogják fel mint a katólikusok =/ Horror játékokkal csillapítom bár mindig egy újra és újra előtörő félelmet érzek. Mit tegyek?2012. febr. 21. 21:46
21/24 anonim válasza:
lehet hogy porgeist szelem! (kopogó szellem)
22/24 anonim válasza:
Miért nézel paranormal activityt?????:d
23/24 David82 válasza:
Ezt a kopogást lehet, hogy a mezőről télire behúzódott állatok okozzák. Régen a mi padlásunkon is volt két nyest, akik télire kerestek menedéket, és állandóan zörögtek. Menj fel a padlásra, és nézd meg, mi van odafent.
24/24 anonim válasza:
Nem kéne horror játékokkal játszani, én amikor sok horror filmet néztem éjszaka beképzeltem a hangokat meg folyton rémálmaim voltak. Utána amikor befejeztem persze elmúltak ezek, szóval neked is ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!