Minden este hallok valamit. Ki az?
Figyelt kérdés
Szinte minden este mikor lefekszem aludni,hallani lehet valami furcsa zajt.Tegnap éjjel pl. egy konkrét röffentést.Ja,elég vicces,de amúgy egyedül vagyok a lakásban.És állandóan érzem hogy van itt valaki.Jó pár évvel ezelőtt,amikor még másik városban laktam,egy szellem segítséget kért,de nem tudtam meg hogy ki az,és hogy hogyan tudnék neki segíteni.Ő lehet az újra?Akkoriban nem féltem tőle,de most olyan más valahogy.2012. jún. 28. 12:41
2/30 A kérdező kommentje:
Ja és mozdulatlanul feküdtem a paplan alatt nyakig betakarózva,és éreztem hogy valami végigsimította a lábam.
2012. jún. 28. 12:49
3/30 anonim válasza:
Lehetséges, hogy szellem volt.persze egér is lehetett.mik történet még? ha szabad kérdezni.
4/30 anonim válasza:
Egér, denevér, kintről behallatszó hangok, hőtágulástól recsegő bútorok, és képzelődés. Nem szellem.
6/30 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszolók egyáltalán minek írnak ide?Egyébként nincsenek állatok a lakásban,és meg tudom különböztetni,hogy egy hang csak beszűrődött,vagy közvetlenül mellőlem jött.
2012. jún. 28. 13:24
7/30 A kérdező kommentje:
Miért találnak meg folyton engem?Mit tettem?Vagy mit akarnak?Már 15 éves korom óta ez van.
2012. jún. 28. 13:25
8/30 A kérdező kommentje:
Vagy a meggyújtott 6 db piros gyertya miatt van?
2012. jún. 28. 13:55
9/30 anonim válasza:
Nem, ez azért van, mert akkor nem fordultál pszichiáterhez, amikor először elkezdtél hangokat hallani, és hallucinálni.
10/30 A kérdező kommentje:
Remélem egyszer veletek is történik ilyen.
2012. jún. 28. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!