Minden este hallok valamit. Ki az?
Aki szkeptikus és bunkó az mennyen már el az ezotéria kategóriából. Én is tudnék trollkodni a divat kategóriánál, de nem érdekel és ezért nem is nézem meg.
Kedves kérdező . meg lehet hogy szellemről beszélünk, mert én is hallottam ilyet már . Aztán testet is öltött. Álmokat is láttatott velem még kicsi voltam.
2012. jún. 28. 14:18
12/30 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy ezért álmodok szinte minden éjjel?...
13/30 A kérdező kommentje:
És hogy érted hogy testet is öltött?
14/30 anonim válasza:
Figyelj nem kell félned bántani nem tud(nak)hiszen nincs a szellemeknek testük max megilyedsz.Ha nagyon szeretne valami annak megtalálja a módját de ha mindenképp szeretnél neki segíteni akkor szerezz be egy szellem táblát vagy készíts egyet.Ne aggódj.Ha továbbra is hallod a zajokat este lefekvés előtt hallgass zenét amíg el nem álmosodsz annyira hogy ha csak becsukod a szemed már alszol.Akkor kell félni ha mozognak a tárgyak vagy a villany kapcsolódik fel-le.:)ne aggódj:)Írj ha bármi kérdésed van:)earthsamurai178@gmail.com
2012. jún. 28. 14:39
15/30 anonim válasza:
Ha szabad bekapcsolódnom a beszélgetésbe akkor nem távozott el valamelyik ismerősöd?És ha minden éjjel álmodsz akkor viszont szellemről van szó.Próbálj meg vele "beszélni".Ha hallod a hangokat akkor szólongasd hogy ki vagy meg tudod...Próbáld meg hátha.Vagy csak szój rá hogy szeretnék aludni:D
2012. jún. 28. 14:42
úgy értettem a testet öltöttet hogy láttam is korabeli második világháborús ruhában volt. Tisztán már nem emlékszem mert hat éves voltam. De nem kell tőlük félni amíg nem dobál meg vagy hasonlók. tényleg jó ötlet a zene hallgatás. Velem mindenféle álmokat láttatott általában rosszakat. Egyszer volt is olyan hogy valami mintha meg harapott volna ott volt a helye is de nem volt semmi a szobában. Elég ijesztő volt.
2012. jún. 28. 14:45
17/30 A kérdező kommentje:
Köszi az e-mail címet:) Nos anno készítettem igen-nem táblát,de csak annyit tudtam meg hogy nem akar bántani,és hogy engem keres,és a segítségemet kéri.Akkoriban elköltöztem otthonról és ezek a dolgok megszűntek,de most ezt nem tudom mire vélni.Most félek.Volt régen is egy kérdésem itt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len.. 18/30 A kérdező kommentje:
19/30 anonim válasza:
Itt az emailcímes és az utánna kommentelő ember:)
Az jó ha nem halt meg senkid,és akkor pedig végkép nyugodj meg ha nem akar bántani de az is lehet hogy megtalált.Fogj egy papírt és valami nagyobb kőszerűséget vagy valami lyukas akármit vagy valami könnyebb tárgyat de azt is csinálhatod hogy kivágsz papírból egy háromszöget.Tulajdonképpen szellemtáblát kellene csinálnod csak papírból tudom állandóan jövök ezzel a szellemtáblával de ez szerintem a legjobb módszer:)
2012. jún. 28. 15:25
20/30 A kérdező kommentje:
De én tőle nem akarok semmit kérdezni...mert félek tőle.És attól hogy történik valami.Na meg ha megint elkezdek ilyesmivel foglalkozni,bególyózok.Így is éjjelente nyitott szemmel fekszem,és moccanni sem merek.Még csak oldalra nézni sem.
Kapcsolódó kérdések: