Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemeket miért csak este...

Szellemeket miért csak este lehet látni?

Figyelt kérdés
Persze előfordult már nappal is, de akkor nem annyira jellemző. Miért?

2012. jún. 27. 22:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nekem is volt szerencsém hozzájuk néhányszor.

van egy ismerősöm aki kb 14 éves kora óta jó boszorkánynak vallja magát.Most már 40 fölött van és még mindig csinálja a dolgait.Tanúja voltam pár érdekes dolognak amiket művelt.

Elhihetitek hogy nem kamu és nem szemfényvesztés amiket mutatott nekem.

2012. jún. 28. 13:10
 22/29 anonim ***** válasza:
Személy szerint halottból származó szelemmel:kísértettel még nem találkoztam, de természeti szellemet már láttam is és más módon is tapasztaltam a jelenlétét. Amikor láttam nem voltam egyedül, és mások is látták. Szóval én meg vagyok győzve, innentől kezdve a szkeptikusok maximum fárasztani tudnak, elbizonytalanítani nem:)
2012. jún. 28. 18:46
 23/29 A kérdező kommentje:
De amúgy elvagytok itt, mert a kérdésnek semmi köze ahhoz ami itt oldalakon keresztül megy..:)
2012. jún. 28. 20:18
 24/29 anonim ***** válasza:
Már rég kaptál választ. Nem csak este lehet látni. Pl én fényes nappal láttam. Azt is többen leírtuk miért gyakoribb az esti észlelés. Válogathatsz az elméletek között. De ha zavar hogy a témát tágabban tárgyaljuk akkor szólj, és én személy szerint abbafejezem.
2012. jún. 28. 20:23
 25/29 Kocsis Anett ***** válasza:

kedves # 11/24 válaszoló , te azt próbálod bemesélni hogy nincsenek szellemek ?

igen is vannak , sok kép is bizonyítja , van olyan szellem amelyik azt akarta hogy a képen legyen rajta , nézz már körül a képek közt is !

és én tanúsítani is tudom hogy vannak!

2012. jún. 29. 12:10
 26/29 A kérdező kommentje:
rejtelmesrengeteg tudom hogy kaptam rá választ, csak amikor jelez hogy újabb válasz érkezett arra számítok, hogy a kérdésemre.
2012. jún. 29. 12:28
 27/29 anonim ***** válasza:
Én meg tanúsítani tudom, hogy a photoshop csodákra képes.
2012. jún. 29. 14:09
 28/29 Kocsis Anett ***** válasza:
általában mindenhol vannak szellemek a világon , reggel este előfordul , este néha csak a szellemplazmát lehet látni , reggel meg ha van olyan szerencsénk csak egy halvány testet látunk , legtöbbször a videókban az utcán sétálnak az asszonyok egy kosárral a kezükben , vagyis mindig(éjjel nappal)vannak szellemek , csak reggel nem lehet látni annyira mint este
2012. jún. 29. 14:37
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán az az oka, hogy az ember este, sötétben kevésbé lát jól, így nem érzi magát annyira biztonságban mint nappal. A látóképesség csökkenésével együtt viszont kiéleződnek más érzékszerveink, főként a hallás, így bármiféle neszt felfog a fülünk, majd ha nagyon megijedünk, akkor elkezdünk képzelődni is. Ha megfigyelitek, a legtöbb szellemészlelés furcsa zajokkal szokott kezdődni, szerintem ennek ez az oka.
2012. jún. 29. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!