Szellemeket miért csak este lehet látni?
Szerinted, ha az ember szellemet lát, az az első gondolata, hogy lefényképezze?És a szellem azt ki is várja?Istenem!
Lehet, hogy olyan fizikai jelenség, ami nem is látszana a fotókon.De hogy fizikai az bizonyos, ha már egyszer a láthatósága függ a fényviszonyoktól és kézzel is érezhető, megérinthető.Logika...
Nekem nincs szükségem fotókra, mert láttam a jelenséget nem is egyszer, és nem fogok magamban kételkedni csak azért, mert bizonyos szkeptikusok meggyőzhetetlenek.
Álmodtad. Vagy bebeszélted magadnak...
Nekem te ne beszélj logikáról, aki olyan dolgokat állít, ami fizikai képtelenség, kitaláció, mese. És gyerekes, hogy tizen akárhány évesen hiszel bennük. Ha huszon akárhány vagy, akkor még rosszabb... nőj fel.
Szellemek nem léteznek, im a physicist, trust me.
Mellesleg meg belekéne gondolnod, hány milliárd ember él a Földön, szerinted nem kapnák le soha a szellemeket? Főleg, hogy valahol ha ilyen jelenséget jelenteken be, vannak olyan emberek akik kimennek a házhoz, és hetekig figyelik (eredménytelenül). Arról is már készítettek felvételt, hogy szarik a légy. Azt is lekapják ha egy villám épp pénisz alakú, mert olyan k*rva sok ember él a földön, hogy minden véletlennek elég nagy esélye lesz, hogy lencsevégre kerül valahol.
De persze, a legjobb magyarázat, hogy áá a szellemek nem látszanak a kamerán... sure.. és akkor beszélsz itt nekem, hogy fizikai meg fény meg megfogható. Ühhüm
Utolsó az biztos hogy nem ezért..Köszi a válaszokat.
Azt én sem értem mit keres ezoban aki ennyire hitetlen? :D
Végül is sokszor jobb elbújni és nem hinni abban, amitől félünk.
Elnézést de már k*rvára nem értem hogy itt mi a frászt keresnek a szkeptikusok.
Tudományosan is bizonyították már szellemek létezését járjatok útánna google a barátotok. Mi az hogy azt mered mondani drága valaki hogy aki látott szellemet az vagy hazudik vagy hallucinált? Mégis ki vagy te. figyeljetek szerintem oké hogy szólás szabadság van, de az azért már durva, valakik ennyire offoljanak valakit mert látott valamit amit ő maga még nem látott. Másrészt ha olyan okos és bölcs hogy így távlatokból megmondja hogy hallucináltam vagy hazudtam, akkor ő a világegyetem legbölcsebb embere? Kételkedem benne, ő csak egy bunkó aki olyan maszlaggal tömi az emberek fejét amire nincsen bizonyítéka.
Volt egy haverom akit elvittek szellemet idézni.Totál nem hitt a szellemekbe és mindenkit hülyének nézett aki hitt bennük.Nem mesélte el mi történt az idézésen csak aszt hogy hazáig futott és 1 hétig nem bírt aludni.
Azóta már nem neveti ki aszt aki szellemeket lát. :)
mythos!
Azért nem tudott aludni 1hétig mert úgy idézett szellemet hogy hitetlen volt.A nagybátyám is úgy idézett szellemet,hogy nem hitt bennük. A dédimamám szellemét idézték meg.A szellem idézés után kísérteni kezdte a nagybátyámat, persze nem a legdurvább módon, csak kattogtatta a gáztűzhelyet(ami persze a szellem idézés előtt nem kattogott)Én is idéztem már szellemet.Anyu szerint mikor idéztünk nem 1 szellem volt ott.Igaz nem féltem, mert én már kicsi korom óta hiszek a szellemekben és durvább jelenségekben volt részem.Az idézés során azt hiszem csak egy tál esett le.több mint 1 éve volt már ez. Már nem tudom pontosan mik voltak. de 1-2 dologra emlékszem, hogy mik voltak a szellemidézés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!