Szerintetek ez mi volt?
4 lehetőség van.
1. Mégiscsak kintről jött.
2. A másik szobából áthallatszott a film.
3. Képzelted.
4. Álmodtad.
Egy kur.va volt akit elutasítottál.
Vagy esetleg egy csöves.
Előző történethez csak annyit írok hogy volt egy hasonló dolgom:
Egyszer velem is volt hogy éjszaka - egyedül lakok - hangokat hallok. valakik vihognak, suttognak, és egyszer csak hallom, hogy RÓLAM beszélnek. Elkezdenek az ajtóm felé jönni, de csak hallottam. Egyszer csak kinyílik az ajtó, de sehol senki. Gyorsan becsukom a szemem, magamra húzom a takarót... Majd valami nevetést hallok nagyon közel hozzám. Felülök az ágyban. Elnézek jobbra, semmi. Elnézek balra, ott áll valaki az ágyam mellett!! Abban a pillanatban köpni nyelni nem tudtam!! Aztán jobban megnéztem. A barátnőim voltak, lánybúcsút jöttek tartani nekem... -.-" Seprűvel kergettem ki őket... Abban a pillanatban azt hittem megáll a szívem. >.<
Egyébként egyszer én is hallottam boszorkányos hangokat, kiderült hogy a szomszéd gyerek hangosan nézte a tévét... ha nem is, lehet hogy csak bemesélted magadnak. Egyszer egyedül megnéztem az egyik legijesztőbb horrorfilmet. Másnap a barátnőmmel voltam újra este, mindig mondtam h te is hallottad ezt?? Az ember sok mindent bemesél magának ha fél, vagy ha fáradt. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!