Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez mi volt?

Szerintetek ez mi volt?

Figyelt kérdés
Egyszer mkor lefeküdtem, egy női, boszorkányos nevetést hallotam. Tisztára megijedtem, azt se tudtm mit csináljak. szerintetek mi lehetett? Tuti hogy bentről jött a hang.....

2012. máj. 20. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

4 lehetőség van.

1. Mégiscsak kintről jött.

2. A másik szobából áthallatszott a film.

3. Képzelted.

4. Álmodtad.

2012. máj. 20. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
másodiknál a pont
2012. máj. 20. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Panel vagy családi ház? A mi családi házunkban velem is előfordult, hogy halálra rémültem egyszer. Egyik este féltem, és nem tudtam aludni. Az emeleten volt a szobám, ahova egy falépcső vezetett fel. Nagyon jól ismerem azt a lépcsőt, 15 évig ott laktam, tudom, hogy milyen hangja van, mikor valaki közlekedik rajta. Azon az estén valamiért csak feküdtem a fal felé fordulva, és hallgatóztam. Egyszer csak úgy hallottam, mintha valaki hangtalanul próbált volna feljönni a lépcsőn. Én is próbáltam már párszor így feljönni, de a falépcsőnek akkor is van egy jellegzetes hangja, és ha ügyetlen az ember, meg is reccsen. Na most nem reccsent meg, de nagyon úgy hangzott, mintha valaki jött volna felfelé nagyon-nagyon lassan. Próbáltam teljesen mozdulatlan maradni, hogy minden zajt kiszűrjek. Nagyon csendes környéken van a ház, este semmit sem hallani, szóval tisztán hallottam valamit az ajtóm túloldaláról beszűrődni, és ahogy füleltem, kissé felerősödtek a zajok. Egyszer csak egy teljesen váratlan pillanatban a szobám ajtaja egy hangos reccsenés kíséretében kinyílt! Olyan hangosnak tűnt ez, hogy az utána következő percekben szinte sipolt a fülem, miközben teljesen vérbe fagyva, moccanni sem bírva feküdtem az oldalamon. Aztán olyan fél óra fülelés után elhatároztam, hogy kiugrom az ágyból, és odarohanok a villanykapcsolóhoz, amit meg is tettem. Gyorsan körülnéztem mindenhol, sehol semmi, minden családtag békésen aludt stb. A szobám ajtaja nagy huzatban hajlamos volt kinyílni, de most semmilyen ablak nem volt nyitva. Utána még hónapokig nem tudtam éjszaka aludni. Ez van, ha az ember bebeszél magának dolgokat. :)
2012. máj. 20. 14:33
 4/9 anonim válasza:
Utolsó! Durva történet,én is biztos halálra rémültem volna.Azóta nem volt hasonló esett vagy ez az egy történt veled?
2012. máj. 20. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem alvásparalízben voltál már és ezért hallucináltad a hangot. Szinte biztos.
2012. máj. 20. 16:14
 6/9 A Sövény Társasága válasza:
Javaslom, hogy látogass el a Sövény Társaságának oldalára! Ha ott kérdezel, valódi segítségre lelsz! www.soveny.tk
2012. máj. 21. 07:25
 7/9 anonim válasza:

Egy kur.va volt akit elutasítottál.

Vagy esetleg egy csöves.

2012. jún. 1. 17:50
 8/9 anonim válasza:

Előző történethez csak annyit írok hogy volt egy hasonló dolgom:

Egyszer velem is volt hogy éjszaka - egyedül lakok - hangokat hallok. valakik vihognak, suttognak, és egyszer csak hallom, hogy RÓLAM beszélnek. Elkezdenek az ajtóm felé jönni, de csak hallottam. Egyszer csak kinyílik az ajtó, de sehol senki. Gyorsan becsukom a szemem, magamra húzom a takarót... Majd valami nevetést hallok nagyon közel hozzám. Felülök az ágyban. Elnézek jobbra, semmi. Elnézek balra, ott áll valaki az ágyam mellett!! Abban a pillanatban köpni nyelni nem tudtam!! Aztán jobban megnéztem. A barátnőim voltak, lánybúcsút jöttek tartani nekem... -.-" Seprűvel kergettem ki őket... Abban a pillanatban azt hittem megáll a szívem. >.<

Egyébként egyszer én is hallottam boszorkányos hangokat, kiderült hogy a szomszéd gyerek hangosan nézte a tévét... ha nem is, lehet hogy csak bemesélted magadnak. Egyszer egyedül megnéztem az egyik legijesztőbb horrorfilmet. Másnap a barátnőmmel voltam újra este, mindig mondtam h te is hallottad ezt?? Az ember sok mindent bemesél magának ha fél, vagy ha fáradt. :/

2012. jún. 6. 15:04
 9/9 anonim válasza:
szerintem máshonnan jött a hang, de azért mindig legyen önvédelmi eszköz a párna alatt én is így alszom nyugodtan:)
2012. jún. 11. 07:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!