Vámpírok létezése, avagy a vérszívók ma is köztünk járnak-kelnek?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye? Ide hideget, meleget is írhattok, de kérem, hogy aki komolyan hisz bennük, írjon nekem privit, és írja le azt is, hogy miért, vagy ha esetleg tud valamit, azt is feltétlenül megoszthatná velem. Fontos lenne!2012. máj. 16. 20:01
31/33 anonim válasza:
igen léteznek,14 éves vámpír vagyok!!a kamerákat könyen be csapjuk egy kapucni a fejre egy pulcsi és egy hosszú nadrág és ennyi és csak is a hátunkat mutatjuk a kameráknak!de a legtöbbször kerüljük a kamerákat!tudok sok mindent!kérdezz!
32/33 A kérdező kommentje:
utolsó: poénra most nem túlzottan vagyok kíváncsi...
2012. aug. 18. 10:12
33/33 anonim válasza:
Én nem tudom léteznek-e.Igen mikor elkezdtem nézni a vámpírnaplókat találtam valamit arról a Káin és Ábel történetéből meg ilyeneket.akkor a történelemből ezt a részletet: [link]
Én nem tudom mit mondjak.Valóság alapja biztos van.persze a vámpírnaplókat jó lenne megélni :D na mind egy vissza térve a kérdésre.Nézd meg az oldalt amit küldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!