Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vámpírok létezése, avagy a...

Vámpírok létezése, avagy a vérszívók ma is köztünk járnak-kelnek?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye? Ide hideget, meleget is írhattok, de kérem, hogy aki komolyan hisz bennük, írjon nekem privit, és írja le azt is, hogy miért, vagy ha esetleg tud valamit, azt is feltétlenül megoszthatná velem. Fontos lenne!
2012. máj. 16. 20:01
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm válaszodat, rengeteget segítettél, tényleg. Több mindenre felhívtad a figyelmem, amire még nem gondoltam, és tényleg ésszerű érvelés.
2012. máj. 18. 10:51
 22/33 anonim ***** válasza:
41%
Látom itt az észérvek nem számítanak, csak amit hallani szeretnétek, vámpírfanok :) Álmodjatok akkor továbbra is arról, hogy egy éjszaka egy jóképű vámpír megharap titeket, ami olyan jó érzés lesz, hogy ihaj, aztán még ráadásul halhatatlan a kis 12 éves szomorú, duci testetek tőle. Mindezek után ellovagoltok együtt a napkeltébe fehér pej lovon, a vámpírpasi köpenyét meg természetesen körbetekeri rajtatok, mert az mekkora királyság már.
2012. máj. 18. 12:54
 23/33 A kérdező kommentje:
Én meg azt látom, hogy neked rohadtul fogalmad sincs róla, hogy mi itt a lényeg. Képzeld, léteznek még olyan emberek is, akik nem ebben a tvájlájt-szarságokban hisznek, hanem tényleg érdeklik a mitológiák, és a régi mendemondák. Léteznek továbbá olyan emberek is, akik hisznek a létezésükben, de nem akarnak túlságosan belebonyolódni, vagy elkönyvelni, hogy ilyen és ilyen egy vámpír. És nemcsak tinilányok, akik visongva sikítoznak, ha meglátnak a tévében egy "szexi vámpírfiúcskát". Igazán elgondolkozhatnál ezen.
2012. máj. 18. 13:02
 24/33 anonim válasza:
Hát, 176 cm magas 80 kilogramm és férfi vagyok. Vámpírherceget nem várok hogy átöleljen mert meleg se vagyok :) .Ez még nem számít ducinak szerintem, főleg hogy sok az izom is, s nem az agyra értettem. Mert ugyebár vannak olyanok is. Meg akiknek az agyában csak gliasejt van, ami szigetelő.Az sem rossz,de a baj ott kezdődik, ha nincs mit szigetelni :)
2012. máj. 18. 15:23
 25/33 anonim ***** válasza:

Szeretek sarkítani.

Nekem a fényérzékenység oké, a fehér bőr is, viszont a hallhatatlanság meg a fejjel lefele meredek falakon sétálás már nem fér bele.

Nekem ez az egész olyan, mintha a leprásokból zombit csinálnának, "hallhatatlansággal", meg mindennel ami egy jó zombihoz kell.

2012. máj. 18. 18:51
 26/33 anonim ***** válasza:

Vámpirok sajnos léteznek! Pld a parlament is tele van vérszivókkal :(('

Bocsánat, a parlament nem vérszívokkal van tele, hanem pénzszívókkal.

2012. máj. 19. 18:47
 27/33 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Miért itt keresed a válaszokat?

Még vannak dokumentumok amikből kaphatsz válaszokat. Persze bizonyítékot nem. Ne is akarj!

Hogyha nem az a célod, hogy bizonyítékot találj és nyilvánosságra hozd vagy egyéb rossz ötletek , akkor nem is kell túl sok energiát belefektetned a dologba. De nem értem miért érdekel ennyi embert ez. Persze tudom..kíváncsiság rossz emberi tulajdonság,de inkább életedre fektesd ezt az energiát.

Üdv.: A.

2012. júl. 1. 04:21
 28/33 anonim válasza:
Gondolom azért érdeklik a vámpírok, mert nem akar megöregedve, szellemileg elbutulva vénemberként avagy vénasszonyként elsorvadni, de ez csak egy tipp. Jól mondom?
2012. júl. 2. 00:30
 29/33 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Attól még, hogy megtudja az igazat , ez nem fog megváltozni.

2012. júl. 2. 01:35
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem az öregedés miatt keresem a választ, és nem is a bizonyítékszerzés vezérel. Egyszerűen csak nagyon érdekel a téma és szeretném tudni az igazságot. De ha megtudnám, nem kürtölném szét
2012. júl. 9. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!