Vámpírok létezése, avagy a vérszívók ma is köztünk
járnak-kelnek?
21/33 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm válaszodat, rengeteget segítettél, tényleg. Több mindenre felhívtad a figyelmem, amire még nem gondoltam, és tényleg ésszerű érvelés.
Látom itt az észérvek nem számítanak, csak amit hallani szeretnétek, vámpírfanok :) Álmodjatok akkor továbbra is arról, hogy egy éjszaka egy jóképű vámpír megharap titeket, ami olyan jó érzés lesz, hogy ihaj, aztán még ráadásul halhatatlan a kis 12 éves szomorú, duci testetek tőle. Mindezek után ellovagoltok együtt a napkeltébe fehér pej lovon, a vámpírpasi köpenyét meg természetesen körbetekeri rajtatok, mert az mekkora királyság már.
2012. máj. 18. 12:54
23/33 A kérdező kommentje:
Én meg azt látom, hogy neked rohadtul fogalmad sincs róla, hogy mi itt a lényeg. Képzeld, léteznek még olyan emberek is, akik nem ebben a tvájlájt-szarságokban hisznek, hanem tényleg érdeklik a mitológiák, és a régi mendemondák. Léteznek továbbá olyan emberek is, akik hisznek a létezésükben, de nem akarnak túlságosan belebonyolódni, vagy elkönyvelni, hogy ilyen és ilyen egy vámpír. És nemcsak tinilányok, akik visongva sikítoznak, ha meglátnak a tévében egy "szexi vámpírfiúcskát". Igazán elgondolkozhatnál ezen.
24/33 anonim válasza:
Hát, 176 cm magas 80 kilogramm és férfi vagyok. Vámpírherceget nem várok hogy átöleljen mert meleg se vagyok :) .Ez még nem számít ducinak szerintem, főleg hogy sok az izom is, s nem az agyra értettem. Mert ugyebár vannak olyanok is. Meg akiknek az agyában csak gliasejt van, ami szigetelő.Az sem rossz,de a baj ott kezdődik, ha nincs mit szigetelni :)
2012. máj. 18. 15:23
Szeretek sarkítani.
Nekem a fényérzékenység oké, a fehér bőr is, viszont a hallhatatlanság meg a fejjel lefele meredek falakon sétálás már nem fér bele.
Nekem ez az egész olyan, mintha a leprásokból zombit csinálnának, "hallhatatlansággal", meg mindennel ami egy jó zombihoz kell.
2012. máj. 18. 18:51
Vámpirok sajnos léteznek! Pld a parlament is tele van vérszivókkal :(('
Bocsánat, a parlament nem vérszívokkal van tele, hanem pénzszívókkal.
2012. máj. 19. 18:47
Kedves kérdező!
Miért itt keresed a válaszokat?
Még vannak dokumentumok amikből kaphatsz válaszokat. Persze bizonyítékot nem. Ne is akarj!
Hogyha nem az a célod, hogy bizonyítékot találj és nyilvánosságra hozd vagy egyéb rossz ötletek , akkor nem is kell túl sok energiát belefektetned a dologba. De nem értem miért érdekel ennyi embert ez. Persze tudom..kíváncsiság rossz emberi tulajdonság,de inkább életedre fektesd ezt az energiát.
Üdv.: A.
2012. júl. 1. 04:21
28/33 anonim válasza:
Gondolom azért érdeklik a vámpírok, mert nem akar megöregedve, szellemileg elbutulva vénemberként avagy vénasszonyként elsorvadni, de ez csak egy tipp. Jól mondom?
2012. júl. 2. 00:30
Kedves utolsó válaszoló!
Attól még, hogy megtudja az igazat , ez nem fog megváltozni.
2012. júl. 2. 01:35
30/33 A kérdező kommentje:
Nem az öregedés miatt keresem a választ, és nem is a bizonyítékszerzés vezérel. Egyszerűen csak nagyon érdekel a téma és szeretném tudni az igazságot. De ha megtudnám, nem kürtölném szét
Kapcsolódó kérdések: