Vámpírok létezése, avagy a vérszívók ma is köztünk járnak-kelnek?
Olvassátok el ezt a könyvet: Helga Schmal-A vámpírok A rejtőzködő fajt tikai. Illetve, ez az oldal is érdekes:
www.vampir.cc Chat is van, de hülyéskedők és 18 év alattiak a chatet mellőzzék ! A szabályzatban legalábbis ez van . Szerintem léteznek vámpírok. Szerintem ez egy genetikai eltérés. Mint tudjuk, az öregedést is egy hormon okozza. Produkál érdekes dolgokat az élet. Íme egy másik példa: az agysejtek nem termelődnek. Viszont meglepve tapasztalták az orvosok, hogy van ezen szabály alól is kivétel . Ugyanígy miért ne létezhetnének vámpírok is ? A kutatók kutatták az élet meghosszabbításának titkát. Sőt már az ókori egyiptomiak is. Igen azok az egyiptomiak, akik a piramisokat építették, csodával határos módon. Találhattak-e akár ők is valamit ez ügyben? Biztosan állíthajuk-e azt, hogy nem? OSTOBASÁG LENNE TAGADNI VALAMINEK A LÉTÉT PUSZTÁN AZÉRT, MERT MI SZEMÉLY SZERINT NEM TALÁLKOZTUNK MÉG VELE. De ez csak az én véleményem. Én csak egy földi halandó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!