Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vámpírok létezése, avagy a...

Vámpírok létezése, avagy a vérszívók ma is köztünk járnak-kelnek?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye? Ide hideget, meleget is írhattok, de kérem, hogy aki komolyan hisz bennük, írjon nekem privit, és írja le azt is, hogy miért, vagy ha esetleg tud valamit, azt is feltétlenül megoszthatná velem. Fontos lenne!
2012. máj. 16. 20:01
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
7. válaszoló: mert sokmindenkit érdekel. 8. válaszoló: utálom a twilightot. Engem a régi mítoszok érdekelnek. Mindigis szerettem a legendákat.
2012. máj. 17. 06:16
 12/33 anonim ***** válasza:
Én találkoztam már vámpírral, nem is eggyel. A jelmezbálban.
2012. máj. 17. 12:56
 13/33 A kérdező kommentje:
Amikor azt írtam, hogy hideget meleget is írhattok, akkor arra is gondoltam, hogy a hülyéskedést mellőzzük.
2012. máj. 17. 15:49
 14/33 A kérdező kommentje:
Ja és Plogojovicz történetét ismeritek? Valaki?
2012. máj. 17. 16:23
 15/33 anonim ***** válasza:
73%
Sztem vannak. Gondoljatok csak bele. Ez az egész nem kezdôdhetet úgy hogy egy paraszt kitalálta hogy hopp legyenek vámpírok. Minden legendának vmi valóságalapja. Valahol elkell kezdôdjôn vannak szerintem köztübk is
2012. máj. 17. 17:53
 16/33 anonim ***** válasza:
Mint ahogy írtam is.
2012. máj. 17. 18:02
 17/33 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: tökéletesen egyetértek veled.
2012. máj. 17. 18:14
 18/33 anonim ***** válasza:
53%
15-ös: "Minden legendának vmi valóságalapja." Jól van... Akkor ezek szerint a minotaurusz, manticore, sőt még a három fejű hydra is létezik... De nem baj, majd felnősz fiam és akkor nem fogsz hülyeségeket kérdezni.
2012. máj. 17. 19:09
 19/33 anonim ***** válasza:
60%
#18 boccs mindenkinek lehetnek gondolatai ha nem tetszik akkor ne olvasd el.
2012. máj. 17. 20:31
 20/33 anonim válasza:

Olvassátok el ezt a könyvet: Helga Schmal-A vámpírok A rejtőzködő fajt tikai. Illetve, ez az oldal is érdekes:

www.vampir.cc Chat is van, de hülyéskedők és 18 év alattiak a chatet mellőzzék ! A szabályzatban legalábbis ez van . Szerintem léteznek vámpírok. Szerintem ez egy genetikai eltérés. Mint tudjuk, az öregedést is egy hormon okozza. Produkál érdekes dolgokat az élet. Íme egy másik példa: az agysejtek nem termelődnek. Viszont meglepve tapasztalták az orvosok, hogy van ezen szabály alól is kivétel . Ugyanígy miért ne létezhetnének vámpírok is ? A kutatók kutatták az élet meghosszabbításának titkát. Sőt már az ókori egyiptomiak is. Igen azok az egyiptomiak, akik a piramisokat építették, csodával határos módon. Találhattak-e akár ők is valamit ez ügyben? Biztosan állíthajuk-e azt, hogy nem? OSTOBASÁG LENNE TAGADNI VALAMINEK A LÉTÉT PUSZTÁN AZÉRT, MERT MI SZEMÉLY SZERINT NEM TALÁLKOZTUNK MÉG VELE. De ez csak az én véleményem. Én csak egy földi halandó vagyok.

2012. máj. 18. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!