Hogyan kell meg átkozni valakit? Nektek már be jött? És hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
Meg szeretnék átkozni egy olyan nőt aki folyton kötekszik velünk , nem hagy békén .
Folyton részeg .
És a kutyákat veri !
Várom az ötleteket Hogyan ÁTKOZOL TE ! ?
Nagyon köszönöm szépen .
Csak rendes válaszokat kérek .
Köszönöm.
#kozás
2012. ápr. 29. 20:16
11/18 anonim válasza:
08.55-nek: Értem én a célzást. Ugye, mivel értesz az esztergagépekhez azonnal meg tudod állapítani, hogy valami baja van attól ad ki olyan hangot, ami nem illik hozzá. Valami elromlott, ugye. A javítását valószínűleg olyanra bízod aki ért hozzá, nem pedig olyanra, akinek az az első gondolata, hogy mivel elromlott meg kell semmisíteni. Szerintem nincs javíthatatlan esztergagép.
12/18 anonim válasza:
kösz megnézettem a cimbimmel ő ezer mester és megállapította a problémát.Én cserébe megszereltem a Ladáját meg,megittunk egy felest Füstiben.Most veszem észre nem jó helyre tettem ki a kérdést.
13/18 anonim válasza:
jó ő olyan műhelybe dolgozik.Én inkább az autók terén vagyok jó.ja meg asztalos szakma fekszik még nekem.
14/18 anonim válasza:
21.15-nek (te esetleg nem Kozsó vagy?)
Én egy szóval sem állítottam hogy különb vagyok akárkinél is, csak azt hogy valakinek helyre kellene raknia hogy átérezze annak az állatnak a sorsát akit egy ilyen nyomorulttal ver az isten. Ilyenkor tehet jó szolgálatot egy fatestápoló. Véleményem szerint aki egy gyengébb állatot bántalmaz ugyanazt érdemli, nem pedig hátveregetést.
16/18 anonim válasza:
Haveromnak már elvileg sikerült, én nem tudok ezzel kapcsolatban nyilatkozni. Nézz körül neten, írd be, hogy "átkozás" Google-be, biztos találsz jó leírásokat. Ha végképp nem megy, írj privátba, utána érdeklődhetek haveromnál.
17/18 Bountty válasza:
-London-Abszolút-Ollivander-pálca-crucio !
18/18 anonim válasza:
Vegyél elő 3 gyertyát 3szög alakban rakd le gyújtsd meg és a fényképet rakd középre és úgy mondd az átkot!
utálom az állatkínzókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!