Csináltatok már szellemidézést?
azztaa:o
értem!
Gáz hogy 12 évesek ilyeneket kérdezgetnek...
Bár egy fokkal jobb mint amikor felnöttek.
Üdvözlet. A stílus úgy gondolom, nem elfogadható. Főleg, ha ilyenekkel foglalkozol. Az imént írtam egy másik kérdésedre választ. Idézni nem idéztem, főleg nem hamis könyvekből. Meg tudnám csinálni, de nem teszem, mert úgy gondolom, hogy ha kell, akkor ők jönnek el hozzám. Olyan viszont már volt, és van is. Kérdéseket tehetnék fel neki, ha tudnék, de feleslegesen nem idézek. Ingát használok. Nem ajánlom, hogy idézz, főleg, hogy fiatal vagy, gyenge az aurád, és gondolom nem sokat meditáltál még. Az alapokkal kezdj. Ha kell, azokban tudok segíteni. Ha gondolod, írj privit. Leírtam itt is :)
Ave Satanas!
Éljen Sátán!
Éljen Azazel!
Éljen Beelzebub!
Éljen Astaroth!
Minden jót. :)
nh végre olyas vki írt, aki normáliis...
köszönöm
Én szellemet még nem, angyalt viszont már idéztem. Nem ajánlom neked, illetve senkinek sem, hogy egyedül nekiálljon bármit is idézgetni, mert ez nem játék.
Mi csak egyszer ültünk le a húgommal ketten a tábla mellé, azt hittük, édesanyánk nélkül is elég erőnk van használni. Nem így volt. Igaz, eljöttek az angyalok is, de eljött egy szellem is, aki nem hagyott minket kommunikálni. Nagyon ijesztő dolgokat művelt, szerencsénk volt, hogy édesanyánk hamar hazaért és helyretette a dolgokat.
Érdekes dolog idézni, de nem játék. Kár, hogy sokan nem hiszik el.
:O hát én nem tudom, h léteznek vagy nem
de am. rohadtul nem érdekelnek!! ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!