Csináltatok már szellemidézést?
Figyelt kérdés
( ha igen, ) meséljétek el, mi történt az idézés után és előtt!2012. febr. 26. 16:57
11/13 Bajtárs válasza:
A szomszéd csinált egy nagyobb társasággal picit becsípve. Rájuk borult a szekrény... Nem lökte meg senki egyszerűen rájuk borult. Na képzelheted, hogy azóta egyik se mer ilyet csinálni!
12/13 A kérdező kommentje:
:o
régi volt a szekrény??
2012. febr. 29. 19:33
13/13 Bajtárs válasza:
Azt sajnos nem tudom, de gondolj bele milyen jól időzített. :) Amúgy a szüleim is idéztek anno, mert "jó bulinak" tartották, de akkor nem történt semmi. Amikor az emberek idéznek akkor mindent annak tudnak be, hogy egy szellem csinálta. Becsapódik az ablak, elalszik egy gyertya, elhúz egy motoros a ház előtt... Ezek a dolgok amúgy is megtörténnének de aki idéz úgyis mindenre azt gondolja, hogy szellem csinálta. Remélem érted mire célzok. Ezért kételkedek kicsit ezekben a dolgokban, de ettől eltekintve én sem mernék idézgetni. Egyszer kipróbáltam éjfélkor és pont beindult a hűtő. Én nem szórakozok inkább ezzel. A gyengébbek könnyen szívrohamot is kaphatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!