Én szerelmi bevonzást csináltatok. Erről valakinek valami tapasztalata?
Én azt hallottam, hogy nem szabad olyat csinálni, hogy be akarunk vonzani egy konkrét személyt.
Mert az ellentétes lehet az ő szabad akaratával.
Hogy ez valahogyan olyan, mintha rákényszerítenéd a Te akaratodat a másik személyre.
Nem tudom, hogy ezzel kapcsolatban mi az igazság, szívesen venném én is, ha valaki, aki jártas ebben, válaszolna.
Nem tudom, hogy van ez, de, ha valaki nagyon tetszik nekünk, akkor óhatatlan, hogy mindig a fejünkben jár, és azt gondoljuk, bárcsak Ő is szeretne!
Ez már valamiféle bevonzás, vagy ráhatás?
Mert ezt úgysem tudjuk elkerülni.
Vagy be lehet egyáltalán vonzani egy konkrét személyt?
És, ha igen, akkor ez a Vonzás Törvénye szempontjából etikus?
Kedves 13.18!
De ez nem ellentétes a szabad akarattal?
Nem kötekedés, csak kérdezem.
Kedves 13:18!
Köszönöm..én is így gondolom!!! Hiszek benne, és örülök, hogy egyezik a véleményünk! Ez szerintem nem etikátlan! Nem akarom magamhoz láncolni..csupán szeretném magam mellett tudni!!!
NENENENEEEEE
ne csináld ha jót akarsz magadnak...
könyörgöm.. a te érdekedben!
ez nem fehér mágia... ha már kényszerítessz valakit...
gondold át a fordított helyzetet. ha téged "vonzatna" magához egy olyan valaki akiről még azt se tudnád elképzelni hogy megcsókold... kérlek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!