Én szerelmi bevonzást csináltatok. Erről valakinek valami tapasztalata?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már mai csitri. Volt egy nagy szerelmem, sajnos évekkel ezelőtt szétmentünk. Egy éve megtudtam, hogy boldogtalan, félresiklott a magánélete. Egyre többször gondoltam rá. Elérhetőségét nem tudom, mivel a szakítás óta elköltözött az ismert címről és munkahelyet váltott. Azt, hogy boldogtalan, onnan tudom, hogy egy közös ismerősünk összefutott vele..neki panaszkodott! Ekkor fordultam egy bevonzással foglalkozó személyhez..azt, hogy sikeres lesz-e nem tudom..de bízom benne!2011. máj. 23. 12:44
11/14 anonim válasza:
Nem mágia! Bevonzás! Egy vidékivel, és talán érti is a dolgát!!
12/14 Cho-CoLatte válasza:
teljesen mindegy minek nevezed.
ha önerőből nem tudod visszahódítani akkor nem akarja. tehát ha mégis ráveszed (bevonzással) akkor az nem kényszerítés? jó de te tudod a te dolgod:)
13/14 anonim válasza:
Szerintem is kényszerítés.
Mindegy, hogy mágia vagy bevonzás.
Jobb, ha maguktól alakulnak a dolgok.
14/14 anonim válasza:
Én mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét! Nem szeretném leírni a történetemet, csupán annyit: Megbántottam és ezért ő soha nem fog közeledni hozzám, ritka szenzitív ember..és több ezer kilométerre van tőlem. Tudom, hogy boldogtalan..ezért kértem a bevonzást, hangolódjon rám. Természetesen azzal is tisztában vagyok, ha a karmája nem nyitott felém, akkor nincs esélyem..de eddig úgy tűnik, hogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!