Szeretnék valakit megrontani. A szerelem térén. Ha van valakinek ehez tapasztalata az írjon?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 00:03
1/14 anonim válasza:
Elég rontás ez a gondolkodásmód......
2/14 Smartguy86 válasza:
Csak neked lesz rosszabb tőle... De csináld csak.
3/14 anonim válasza:
Másra lenne neked szükséged.
Bármit tettek ellened, többet segít rajtad, ha tudatosan megbocsájtassz, az békét ad a lelkednek, ellenben amit tenni szeretnél csak tovább ront rajta.
4/14 anonim válasza:
Ha másnak akarattal akarsz rosszat tenni csináld csak... A sors neked fog többszörösen vissza b*szni... Gratulálok, miért jó neked ha másnak rossz? Kívánom hogy neked ne legyen soha boldog életed ha másnak ártani akarsz te kretén köcsög.
5/14 anonim válasza:
Hát igen, a rontás mindig többszörösen száll vissza, úgyhogy sok sikert... Az ilyen gondolkodásmódú emberek miatt (is) van rossz híre a valódi ezoterikus tudományoknak. Gratulálok.
6/14 anonim válasza:
Ne haragudj hogy írok,nem tudok segíteni a kérdéssel kapcsolatban.
DE szerintem ne akarj senkire rontást rakni és ne is kívánj senkinek rosszat,inkább bocsáss meg neki vagy ne gondolj rá mert duplán visszaüt. Hidd el tapasztalatból mondom.
7/14 anonim válasza:
Ha leány vagy és 20 alatt, akkor itt vagyok, már meg is vagyok rontva.
20F
8/14 anonim válasza:
Hogy érted ezt hogy szerelmi téren akarod megrontani?
9/14 anonim válasza:
nem szép dolog ám kisgyereket megrontani ,nem kéne segíteni ilyen pedofiloknak ,akik kisgyereket akarnak megrontani
10/14 anonim válasza:
Megrontani, szerelmi téren?
Jelentsük a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!