El tudok átkozni embereket? (bővebben lent)
Egyszer nagyon összevesztem az eggyik barátnőmmel az iskolában,és amikor hazaértem nagyon dühös voltam rá és ránéztem a fényképére és mondtam a fényképre egy pár szép szavat hogy ne legyen egy ideig öröme az életben stb..és mésnap pedig jön az iskolába és mondja hogy meghalt a nagytatája..DE EZ MÉG NEM MINDEN!
az egyik nap az osztályfőnököm ki***ott velem vagyis hogy a semmiért kaptam igazolatlant de ez mindeggy..amikor hazaértem akkor az osztályképen ugye az osztályfőnök is rajta volt és hozzá is mondtam pár szavat ugy mint a barátnőmnek is..aztán az iskolába valamiért nem jött el.aztán kiderült hogy azért mert az eggyik rokona meghalt.:O
Ez csak véletlen egybeesés lehet?Hogy pont azon a napon és pont annak a személynek halt meg valakije?Vagy télleg tudok átkozni?Az osztályfőnökös eset óta nem próbáltam ki..
Nem kommenthuszározni kell meg hülyeségeket írni idióták ._.
Kérdezőnek: Nem szabad átkozódni mert a gonosz erősebb lessz a jónál, és a végén még rád száll az átok, gondolom nem szeretnéd h. anyukád meghalljon.?!
Csak.okosan a szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!