Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van-e Isten? Létezésének...

Van-e Isten? Létezésének levezetése egy egyszerűbb elmélettel.

Figyelt kérdés

"Hol hit ott szeretet.

Hol szeretet ott béke.

Hol béke, ott áldás.

Hol áldás, ott Isten.

Hol Isten, ott szükség nincsen"...

Na, de mivel az egész világon mindenkinek vannak szükségletei, így nincsen Isten? Vagy van Isten, csak nincs a Földön? De mivel Isten mindenütt jelen van, akkor elvileg a bajban is ott kellene lennie, de akkor megtalálható a leggonoszabb ember szívében is?

2012. ápr. 28. 09:51
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Véletlenül elugrott a beírásom és elküldte. Szóval nem oly régen a hírős tátósunk (akinek Te hiszel!!) vendég volt a TV2 ben ahol lenyomta sóderját, majd "észrevette" hogy ott a stúdióban ahol beszélgettek a szemben levő székeken 3 holt lélek ücsörög"" Sőt még azt is tudta melyik miben halt meg!! Tudod édesem ennél szemen szedettebb hazugságot nem hallottam -- és Te ebben hiszel!!

Először a lélek, képtelen lenne leülni, a másik képtelen sokáig egy helyben megállni is, itt tartózkodni 1-2 percnél max(!) tovább!- az hogy mibe haltak bele-- tudod már minden hazugságot felül múlt.

Az hogy az ilyen típusú képességeket kutatták azzal már az én szüleim is tisztába voltak-- én pedig végképpen tudtam róla-- tehát hallgattam mindenről. Viszont se a XX.- se a a mostani szd.-ban nem találtak olyan para-képességet amely a homályos részlet meglátáson túl képes lett volna többre is! De az nem testelhagyás volt, hanem erős koncentráció képesség.

Ami ha valaki energetikailag erős és gyakorolja, képes kifejleszteni magában-- de nem kilépése történik az egész ember nagyságú lélek energia rendszernek, hanem csak hórok szakadnak le, szakadnak ki a testnek-energiájából és ha megtanult távolságokat is átugrani ott bármit felfog ez a kis húr azt rögziti majd visszatér és az illető agyilag feldolgozza, majd lerajzolja-- de csak homályos és bizonytalan képeket.

Hasonló a telepátiához, a megérzéshez, csak intenzívebb képesség azoknál de nem test elhagyás.

A test elhagyása az, amikor az egész ember nagyságú tudatos energia elhagyja a testet és bárhová elmenni képes és ott lát, hall érzékel, majd 10 perc leteltével visszatér a testbe és feldolgozza és rögzíti az infókat az agy segítségével.

De ez ahogy visszakeresgéltem, nagyon ritka képesség és valami kiváltja kora gyermekkorban, vagy örökletes.

S hiába volt valakinek a régebbi időkben, mert lehetett, az olvasott példákból úgy ítéltem, viszont az akkori tudás kevés ahhoz, hogy megértse.

Számomra is elég nehéz volt és több év kellett hozzá sőt, egy könyvtárra való ismeret (Fizka, -kémia,- csillagászat, földtan, - és az összes filozófusok, valamint vallások általi írások) menet közben és az egészségügyi ismeret-- ezért hagytam ott a könyvelést és mentem ismét tanulni és dolgozni klinikára-- mert nem elég az ismeret érteni, és érezni kell-- hogy válaszokat fogalmazhasson az ember.

Egyébként elárulom, hogy kb. 5- éve szándékomban volt bemutatni egy szkeptikus társaságnak-- na nem ember szeretetből, - egy frászt, csak azért mert 1 millió dollárt fizettek volna érte! Jó lett volna az unokáimnak örökségként- továbbtanulásra.- De elkéstem, mert elötte való évben a gyerekek szülei miatt iszonyúan felidegesítettem magam, és ahelyett hogy jól pofán vágtam volna őket, magamban tartottam a mérgem, csak kiutasítottam őket.-- rá következő órában már elvitt a mentő infarktussal. S szív ritmuszavar maradt vissza elég komoly. Úgy hogy a hiába jelentkeztem és ők azonnal válaszoltak és hívtak-- a magamnak végzett kísérletek már nem sikerültek sajnos. Több ször és több helyre megpróbáltam-- kiléptem, odaértem, majd-- visszatértem...

Aztán rádöbbentem, hogy sok km távolságról is értékelni képes a saját testünket-- megérezte, hogy a szívem jobb kamrája nem mozdul majd nem egy perce-- ez szív-defekt maradt vissza sajnos. -- úgy hogy ismét írtam, hogy ne jöjjenek és lemondtam a továbbiakat.

CSak azt sajnáltam leginkább, hogy az unokám a nagyobbik, tudott róla- és ha nem is mondta-de számított, tervezett arra a pénzre....

2012. máj. 16. 15:34
 42/45 A kérdező kommentje:

Kedves mami!

Nem tudom milyen "tátos"-sokról beszélsz, én táltosokról beszéltem. A mai világban pedig nagyon kevés ilyen egyén, vagyis minimális mennyiségű van, de nem mutogatják őket a Tv-ben. Az EZO Tv-s és Asztro tv-s egyének csalók, akiknek egy bizonyos fonott zsinóron kellene himbálódzaniuk. Másrészt most elárultad magad, 1 millió dollárt az ég adta egy világon nem fizetnének azért sehol, hogy te mutass nekik valami misztikusat.

Másrészt annak a mentőnek másért kellett volna mennie érted. Azért még nem kellene leállnia a szívednek, hogy nem mondasz el valamit. Akkor csak hullák lennének szerte Széth a világon.

2012. máj. 16. 16:35
 43/45 anonim ***** válasza:

Na itt most befejezzük a beszélgetést-- azt elfogadom ha valaki nem hisz valamiben, joga van mindenkinek hinni vagy nem hinni. De te édes fiam hűjének teteted magad vagy az is vagy. Először is ha valamit idéző jelbe tesznek akkor azt okkal teszik épp azért mert szélhámosnak tartom a magyar "tátosunkat" azért tette idéző jelbe.

A másik, hogy nem szokásom hazudni valóban volt vagy még most is van egy szkeptikus amerikai társaság aki 1 millió dollárt fizetett volna-- de jobb ha tudod, van angliai, indiai és ausztrál is-- de ezek sokkal kevesebbet fizettek volna.

S tanulj meg olvasni- nem azért nem sikerült a próba több év kihagyás után, mert beszélni akartam-- hanem mint mondtam előtte egy évvel infarktusom volt és a jobb szívkamra egy perc alatt csak egyszer mozdul. Ezt volt képes érzékelni több km távolról is a lélek és visszatért egy percen belül--úgy hogy a betegszívem akkorát dobbant hogy majd kiugrott a mellkasomból.

Én nem vagyok vallásos és a felsorolt vallásos szövegedre is azt írtam, hogy semmi köze Istenhez. Mert Isten, mint személyes létező nem létezik-- Csak energiák vannak.

Ilyen energia hálózat" alkotta forma a lélek is.

De tudod itt be is fejeztük a társalgást, mert te édes-fiam csak azért tetted fel a kérdésedet, hogy valakikkel kötözködj, valakit sértegethess-- csak olvasni, azt érteni, gondolkodni felejtettél el. Szia

2012. máj. 17. 07:32
 44/45 A kérdező kommentje:
Már bánom, hogy írtam: Mert amit itt olvastam az beteges és szánalmas.
2012. máj. 17. 09:11
 45/45 anonim ***** válasza:

Szóval kérdező mint ahogy minden megtapasztalásom igaz - csak épp hallgatnom kellet róla mert a ruszki politika rám tette volna azt mocskos mancsát.

Igy igaz az is hogy jelentkeztem annak idején arra hogy pénzért már bemutatta volna-- csak elkéstem vagy a szívem miatt vagy a korom miatt.

Az hogy a társaság ma létezik-e a világ pénzügyi válsága miatt azt nem tudom-- de ha beteszed a keresőbe akkor megtalálod, mert annak idején még létezett és pénze is volt. Szóval senkit ne sértegess igazságtalanul, mert csak Te de még a tudományok is sok mindent nem ismernek csak hipotéziseket alkotnak sok esetben.

Randi $1000000 paranormal challenge - The Skeptic's Dictionary ...

2012. máj. 20. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!