Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van-e Isten? Létezésének...

Van-e Isten? Létezésének levezetése egy egyszerűbb elmélettel.

Figyelt kérdés

"Hol hit ott szeretet.

Hol szeretet ott béke.

Hol béke, ott áldás.

Hol áldás, ott Isten.

Hol Isten, ott szükség nincsen"...

Na, de mivel az egész világon mindenkinek vannak szükségletei, így nincsen Isten? Vagy van Isten, csak nincs a Földön? De mivel Isten mindenütt jelen van, akkor elvileg a bajban is ott kellene lennie, de akkor megtalálható a leggonoszabb ember szívében is?

2012. ápr. 28. 09:51
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Ha azt mondod, hogy Isten csak a Földön van jelen, akkor miért van benne, pl ez a Bibliában: "És lőn sötétség egész Egyiptom felett!"

Ha csak a Földre hatna ki, akkor tulajdonképpen nem tartozik a felségterületére a Hold és a Nap?

2012. máj. 13. 13:30
 22/45 anonim ***** válasza:

Nem értelek titeket, akkor istennek most csak valami energiát hívtok? Vagy egy lényt? Vagy mit?

ELÉG!!!! Nem létezik semmilyen Isten meg ilyenek. Nem tudjuk hogy hogyan alakult ki az univerzum, csak találgatunk. A biblia csak egy mű alkotás a távoli múltból.

Nem (vagy csak nagyon kicsi mértékben) alapul igazságon.

2012. máj. 13. 15:59
 23/45 A kérdező kommentje:
Te hiszel az Istenben Anonimo?
2012. máj. 13. 17:19
 24/45 A kérdező kommentje:
Mami remélem nem jósnő vagy?
2012. máj. 13. 18:47
 25/45 anonim ***** válasza:

20/24 azt írtad "hajjajj... mami, az Ősrobbanás elmélet szilárd alapokon nyugszik,"

Ezt te komolyan is gondolod? Az hogy neked mit tanítottak az egyetemen az még nem jelenti azt hogy nem fikció, egy megkreált elmélet mert nincs jobb a tarsolyba!Mióta egyetemek léteznek azóta ismételten átírtak számtalan elméletet és a következő generációk másképp tanulták.

Épp tegnap hallgattam jenki fizikusokat sóderolni a tv. ben a legújabb fikcióról az univerz. keletkezésével kapcsolatban-- s biztos hogy jövőre megint másképp fogják tanítani a te híres BING BANG elméletedet, mert már megint másképp sóderoltak-- meggyőződéssel még hozzá szintén!! És m9ivel szemétláda jenkik találták ki az inglis fafejűekkel így bekerül a tananyagba!

Na és mit gondolsz hogy szól a legújabb amit a National-on hallgattam?

Változatlanul, nem volt Semmi, de Tér Se volt és Idő Se volt Se anyag, Se energia,Se Anti anyag.

És most figyelj! már ellehet felejteni azt a teóriát hogy ez a Semmi egy pontba tömörült és sűrűsödött amíg aztán Bumm felrobbant....!

A legújabb teória amit tanítani fognak az hétszentség! -- hogy ebbe az abszolút Semmibe valahonnan, nem tudni honnan de bezúgott egy parányi izzó tűz pont, gömb a létező legnagyobb mérsékletű volt-- aztán elkezdett növekedni... növekedni és BING BANG felrobbant-- így keletkezett a ma látható világegyetemünk. S ami eddig háttér sugárzás volt aminek a pontos okát nem ismerték csak a kezdetből feltételezték megmaradni, az ezentúl már nem azért vörös háttérsugárzás, hanem mert a fény színe változik mire ideért.

Először is ha nincs Semmi abból nem keletkezhet Semmi se bolygó se csillagok se hő szóval univerzum-- De még maga az Úristen se születhetett a Semmiből, mint ahogy a vallások halandzsáznak.

Valamikor amikor a ismerete az emberiségnek kevés volt, mert azért hihetetlen sokat fejlődött az elmúlt 200 év alatt, szóval addig szükség volt és el is ment a vallások fantazmagóriája-- de ma már az unokámnak se mesélem este.

Ahhoz, hogy érthető legyen miért is írom azt, hogy Isten létező, de nem személyes istenség, hanem Földünk Energiája,s az élet ismeretéből levezethető, érhetővé válhat-- csak érteni kell először az élet és annak tudatának működését-- de csak részlet ismeretekkel rendelkezik az élet működéséről.

Mint ahogy a földi energiákat se határozta meg eddig kielégítőén. Azt tudjuk mi a mágneses energiája de a gravitációs energiáját ez addig csak egy geometriai meghatározással helyettesítette a Tér-idővel. Holott a gravitáció, mint Energia LÉTEZIK, és áramlik az anyagban-- sőt magában a kőolajban is.

Itt van a Fekete Energia fogalma--- valakik ráéreztek-- és azóta keresik épp igy az Anti-anyag valakik ráéreztek és azóta keresik bizonyítani szeretnék a létezését.

Holott a két isteni energiája a Földünknek a Fehér-Energia= mágneses és a Fekete-Testes-Energia= a gravitációs. Az egyik pólusoktól pólusokig mozog a másik körkörösen rajzolja" kisugárzó energiáját.

Ha az emberi testet megfigyelnék jobban akkor rádöbbennének arra hogy mind két lélek energiáját ismerik sőt megegyezik a földi Energiák minőségével mind kettő, csak a feszültsége ceruza elemnél gyengébb.

A testes energiája vízszintesen áramlik a testben, amíg a mágneses energia hálózata

"Sarkoktól-Sarkokig" Fejtől lábig és vissza.

S ha még jobban odafigyelnének akkor rájönnének arra is hogy különös módon nem csak meg egyezik de mind kettő sugárzása egy speciális nyílt-zárt elektromágneses rezgőkörnek felel meg.

Az orvostudomány mind két energia rendszert ismeri de még mindig nem tudja mi köze egyiknek a másikhoz-- de odáig már nem jutott el gondolatilag, hogy miért van két különböző energia rendszer benne?

Egyébként ezt a munkám közben tapasztaltam-- olykor az orvosok szemellenzős gondolkodását...

arról nem is beszélve, hogy az emberi intelligenciát kizárólag csak az agy működésnek vélik. Holott az agy csak memória és vezérlőegység= számítógép doboza

Az érzelmi feszültséggel színezett gondolatod máshol születik !! A Fehér- lélek energia rendszereden

2012. máj. 14. 08:35
 26/45 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező--"És lőn sötétség egész Egyiptom felett!"

Valamikor is létezett valamiféle csillagászat és naptár a Hold az égitestek megfigyelése alapján.

Egy akkori égboltot kémlelő" gurunak, varázslónak számított és mondhatta hatalmas pátosszal;"És lőn sötétség egész Egyiptom felett!" Hisz megfigyelte a Napfogyatkozás ismételt bekövetkeztét. Ez jelen volt a keleti népeknél jelen volt inkáknál, de még itt is az akkori európai népeinél is.

Amióta létezik és feleszmélt az ember azóta figyeli és féli a nála nagyobb természeti jelenségeket és aki okosabb volt ezt meg is lovagolta így lettek a sámánok a guruk na és a papok, -- még se kellett neki a földet túrnia nem igaz--- ma is vannak ilyen léhűtő okoskodók"

2012. máj. 14. 08:45
 27/45 anonim ***** válasza:

Mondtam, hogy bele sem fogsz nézni a könyvbe (: A teljes ignorancia árad felőled, te már rég eldöntötted mi van, holmi számítások és bizonyítékok mit sem érnek, így nehéz rávezetni a valóságra. Elárulom, hogy az Ősrobbanást nem csak úgy kitalálták, hogy na, legyen, hanem vizsgálódtak, és _visszafelé_ számították ki, hogy mi van, ugye pl. a Hubble-törvény. Az egésznek MATEMATIKAI és FIZIKAI alapja van! Az, hogy te - vagy bárki noname gyikező - nem érti, nem teszi kevésbé értékessé.

Ellenben olyanokat mondasz, hogy fehér meg fekete energia, mágneses meg gravitációs, ami ebben a formában úgy hülyeség, ahogy van. A mágnesesség nem "energia", hanem kölcsönhatás, és nagyobb energiákon az elektromossággal ekvivalens, ezt nevezik eletromágneses kölcsönhatásnak. Még nagyobb energiákon sikerült a gyenge magerőt is összehozni vele, ezt nevezik elektrogyenge kölcsönhatásnak, és úgy tudom, hogy már az erős magerőt is hozzátették, ez lett a GUT, azaz a Grand Unified Theory. Ez azt jelenti, hogy nagy energiákon ez a 4 kölcsönhatás ugyanaz, csak kisebbeken válik szét különbözőkre. Dolgoznak azon, hogy a gravitációt is még beleapplikálják, ez lenne a TOE, azaz a Theory Of Everything, tehát valóban a Mindenség Elmélete, ami képes lehet megmagyarázni, hogy az Ősrobbanásos cuccnak pont így, és meg kellett történnie.

(amúgy mami az a felhasználó, aki szerint az 5ezer forintos tápkiegporokba több tízezer forintos hormonokat tesznek, és rövid úton egészségkárosodás lehet belőle, miközben van olyan, aki 26 éve gond nélkül eszi őket, és valójában koncentrált élelmiszerek. Ezért mondom, hogy mami véleményére inkább nem adnék (: Lehet, hogy tényleg tiszteletreméltó idős ember, de sajnos a tudása és logikája erősen hiányos, ebből kifolyólag nem vehető komolyan.)

2012. máj. 14. 09:37
 28/45 anonim ***** válasza:

27/27 Én sehol nem cáfoltam meg a kölcsönhatásait az energiáknak. A mágneses energiát szűkebben a földi magnetoszférára és a test-gondolati energiájára írtam,jeleztem.

Az hogy ezeknek az energiáknak mint a Fehér vagy Fekete ahogy én neveztem-- mert eddig előttem senki- különböző kölcsönhatása igaz az én nem cáfoltam meg-- hisz ha nem igy lenne akkor nem tömörülne az anyag, nem állnál a földön, vagy nem lenne az atomban proton, és nem lennének pozitív töltések vagy nem lennének az atomok körül futkosó elektronok illetve negatív töltések a természetben.

Az hogy én Feketének, testesnek" nevezem az egyiket és Fehérnek, csak hullámnak a másikat, az azért van-- mert LÁTTAM-- olyan absztrakt képességekkel jöttem erre a világra. A képességem többet ért volna a tudósoknak és a politikának annak idején, mint ma egy "műholdas leskelődés" Mert nem létezett számomra távolság amit ne tudtam volna átzúgni, nem létezett számomra anyag amin ne tudtam volna átzúgni és ott látni, hallani, érteni ami történik.

Elmondok neked egy példát arról hogy mit jelent másképp érzékelni, látni a világunk erőit.

Az ember természetesnek veszi hogy járni, futni képes a hozzá képest gigantikus Földön. Holott ha fel akarsz emelni egy cementes zsákot igen csak megérzed annak súlyát

A te súlyod ennél több gondolom és még sem veszed észre amikor lépsz.

Erre most azt válaszolnád, mert az izmaidnak köszönhetően mozdulsz el. holott ha csak az izmaidnak köszönhetnéd, akkor bizony igen csak túl lépnéd annak a cementes zsáksúlyának cipelését és az izmaidnak köszönhetően csak nyögve tudnál megtenni saját súlyoddal egy-egy lépést.

Ezt viszont csak akkor képes az ember felfogni észre venni, ha olyan abnormális képességei vannak mint nekem volt életem során amikor megszűnt saját test-súlyom és egymagában érzékelhettem a gravitációs energia meglétét, hatását.

Abban az energia fazonomban megállás nélkül topognom kellett, ha megálltam akár egy pillanatra is akkor sok méter mélyre kerültem.

Egyedül valahol délfelé az óceán vizén állva nem kellett topognom-- sajnos csak mostanában jöttem rá hogy valamit nem figyeltem meg-- hogy volt -e bármi hatása akkor a Holdnak-- meg kellett volna figyelni hogy hol is állt akkor teli vagy fogyó volt.

30.f. Isten igazsága és az élet igazsága

2. fejezet. Létezni a Mindenségben

Egyenként ajánlom beleolvasni mert külön blog

2012. máj. 14. 14:58
 29/45 anonim ***** válasza:

S mi volt ez a táplálékkiegészítő marhaság amit írtál? Én sehol semmiféle ilyen marhaságról nem írtam és nem is fogok.

az én elvem az, hogy élj egészségesen, természetesen, és mértékkel. S valóban nem vagyok fiatal 70 éves vagyok és intenzív ápolónő voltam, de könyvelő végzettségem is van azt fiatal koromban 20on végeztem.

A képességeim miatt tanultam ismét már munka mellett, mert 20-on évesen féltem a képességeimtől, gyerekként még játéknak hittem-- a szüleim megrémültek tőle és mindig azt mondták, - Soha Senkinek nem szabad erről beszélned, mert elvihetnek nagyon messzire ki a ruszkikhoz!

2012. máj. 14. 15:09
 30/45 A kérdező kommentje:
Kedves mami, akkor kérlek fogalmazd meg nekem, hogy milyen parajelenségekkel találkoztál/ voltál szemtanúja? Kíváncsi vagyok rá.
2012. máj. 14. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!