Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van-e Isten? Létezésének...

Van-e Isten? Létezésének levezetése egy egyszerűbb elmélettel.

Figyelt kérdés

"Hol hit ott szeretet.

Hol szeretet ott béke.

Hol béke, ott áldás.

Hol áldás, ott Isten.

Hol Isten, ott szükség nincsen"...

Na, de mivel az egész világon mindenkinek vannak szükségletei, így nincsen Isten? Vagy van Isten, csak nincs a Földön? De mivel Isten mindenütt jelen van, akkor elvileg a bajban is ott kellene lennie, de akkor megtalálható a leggonoszabb ember szívében is?

2012. ápr. 28. 09:51
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy "test-gondolati energia".

Márpedig valóban az izmaim miatt tudok menni, a cementeszsákkal meg azért nehezebb menni, mert a saját súlyomon kívül még a zsákét is tartanom kell, a súlyok összeadódnak. Nincs ebben az égvilágon semmi misztikus.

A többi "élményeidet" meg sajnos nem tudom értelmezni, lehet, hogy átéltél valamit, de hogy ezt nem tudod érthetően visszaadni, az biztos.

A tápkiegekről meg (: :

"Minden táplálék kiegészítő mesterséges adalék és hormonokkal "ízesített" hidd el ártalmas az egészségre minden ilyen szélhámosság csak üzlet."

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

De te sose szóltál hozzá (:

2012. máj. 14. 18:16
 32/45 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek üzenem hogy nem nem hiszek istenben és semmilyen más természetfeletti dologban sem.
2012. máj. 14. 18:28
 33/45 anonim ***** válasza:

A táplálék kiegészítők kérdéseknél azért nem olvashattál, mert ilyen hülyeséget meg se nyitok.Mert amig van lósz.r addig veréb is van-- tehát minek irjak oda bármit is?

Aztán olvasd figyelmesebben amit írok, mert akkor nyilván nem érted és nem úgy írtam ahogy te""test-gondolati energia".

Azt írtam van testes energia ami az idegrendszeri és van a mágneses energia rendszer amelyen születik az érzelmi feszültséggel töltött gondolat. Ez amit a kínaiak találtak i.e. és ma is azon tanakodik az orvostudomány hogy miképp hat.

erre vonatkozóan kérdező vannak para- képességek-- de ami nekem volt az annál sokkal több. Para- képességnek nevezik a telepátiát de idetartozik tulajdonképpen amire azt mondják 6. érzék mint megérzése valaminek.

Azért nem pontosan értik miképp-- pl. a telepátia nem egyformán működik férfi vagy nő esetében. ha férfinek van ilyen erős szuggesztív képessége akkor azok általában képeket érintenek a másik tudatán vagyis telepatikusan azt küldik azt ébresztik fel a másikban.

A női telepatikus az gondolatokat képes küldeni és érzéseket ébreszteni-- ezt magamról tudom-- de nagyon ritka képességek.

A 6. megérzését valaminek előre az tulajdonképpen az agy és a gondolat logikai előre vetítés képessége-- a tudat úgy működik mint egy számítógép és kivetíti, megérzésként -- a rossz megérzést--- nem indulok el inkább olyan rossz érzésem van.

aztán van az a tipus aki megérzi egy szerettének a halálát.--- az azért lehetséges, mert a lélek szálról az agódalma miatt, mert túl sokat gondol valakire le-le szakad egy-egy húr és elszáguld az illetőhöz, körbe járja majd visszatér -- igy tudatosul a megérzés meghalt az illető akit szeretünk tőlünk messze,

-- de ez érvényesülhet olyan esetekben is mert ilyen is előfordulhat, hogy valaki egy megölt ember ruhadarabjáról szinte megérzi, vizionálni képes mi is történt. Ez pedig szintén a gondolati energia húroknak köszönhető-- amit maga az áldozat küld kétségbeesésével széjjel segítség!! majd visszatér a húr-- de már a test meghalt ilyenkor ez kis húr rátapadhat a tárgyakra a ruhadarabokra-- amit egy ilyen képességű képes megérezni és felidézni.

Ami nekem volt-- több is volt-- a klinikán visszahoztam komából embereket- vagy megmondtam az orvosnak akiről lemondtak már, hogy Ő vissza fog jönni hamarosan-- amásikra akiről várták hogy visszajön arról hogy Ő soha nem hozható vissza.

Miért is voltam ilyen-- mert érzékelem azokat az energia szálakat (most ne gondold azt hogy egy folyamatos szál, csak töltések a rohanása kelti ezt az érzést)

Sval aki agyhalott bár soha nem fog magához térni, de ettől a lélek még ott van ez a mágneses szálrendszer-- hisz ezért nem halt meg annak dacára hogy agyhalott!

Aztán van olyan koma állapot amikor pl visszahozzák a klinikai halálból, van gyengén agyi működés is az orvosok reménykednek ő visszahozható-- ha viszont én átvizsgáltam kiderülhetett hogy soha nem lesz belőle már ember-- mert maga a lélek mint mágneses szálrendszer-- eltávozott mire újra indították a szívműködést.

Aztán volt aki már nagyon lerobbant lemondtak az orvosok róla-- én viszont ott érzékeltem a lélek energiát és azt hogy amikor beszélek hozzá mintha figyelne-- igy kezdtem el a tulajdonképpeni gyógyítást és kutatást-- mivel az első betegem ilyen volt és tudtam otthon van 4 kicsi gyermeke-- nem tudtam elfogadni a halált.

aztán a többi ment utána állandó éjszakát vállaltam,két osztályt+ intenzívet és miközben tanultam gyógyítottam.

Persze néhe kitört a balhé, mert akaratom ellenére egyetlen éjszaka csodatörtént-- olyan betegnél aki feküdt bel osztályon aztán áthozták hozzánk neurológiára és akkor még járni tudott-- aztán csak romlott-- különös dolog volt ez-- a klinikán a betegek nem tudták mit művelek egyesekkel, de azt észre vették hogy akivel furcsán foglalkozok azok rohamosan javultak a több éves béna lábra állt, igy aztán szájról szájra adták a betegek egymásnak az új betegek vártak rám. vagy 10 ágyas szobába szóltak nézze meg azt a beteget Vikike, mert már annyi ereje sincs hogy kiszálljon az ágyból-- na igy volt ez a csoda is-- csak hát egyetlen éjszaka esett meg és az orvos tombolt-- mit adott a betegnek hogy elmúlt?

Mit adhattam volna amikor két klinika már mindent adott ami gyógyszer erre lehetett-- csak hát nem gyógyszer kellett, hanem energetikai problémák voltak-- felgyorsult nála minden-- ezt lassítottam le és csoda történt rendbe jött reggelre és pár napi erősödés után távozott.

A probléma ott van hogy manapság túl sok a szélhámosság ezen a téren és kemény forintokat beszednek olyan tanfolyamokért amivel semmit nem tanulnak-- és ők is csak szélhámoskodni fognak.

Beáramlott sok marhaság sajnos és ez nagy baj-- mert nem elég azt érzékelni hogy a test kisugárzik VALAMI energiát-- azt egy pontosan kell érezni és szigorú törvények vonatkoznak rá-- különben csak szélhámosság

2012. máj. 14. 20:27
 34/45 anonim ***** válasza:

El kellett mennem, mert én két fiút is nevelek 8éve az unokáimat. szóval egyiket fektetni és ecsetelni a kis száját mert valahol piszkos pohárból ivott ő 11é a másikkal beszélgetni 18 éves.

Nem tudom mennyi idős vagy de tudod nem kell az ilyesmivel para mániásokkal, természetgyógyokkal foglalkozni, mert amikor elkezdődött nálunk több helyen is jártam és túl sok a szélhámosság sajnos.

csak azzal, amit te magad vagy képes megérezni és önmagadnak használni fel.

A másik képességem a test-elhagyása volt ha akartam ha nem akartam megtörtént-- bizonyos értelemben csodálatos képesség volt de más értelemben pokoli képesség. Az az energia amit léleknek nevezhetünk a mágneses szálrendszer, képes elválni a testtől, ez vagy genetikai öröklött valami vagy trauma váltotta ki nálam a háború alatt amikor bombáztak. Neki csapódtam a falnak a légnyomástól és megállt a szívem újraélesztettek-- tehát a gyermeki lélek lazult fel és ez meg is maradt felnőtt korban is. Viszont sok-sok év úgy telt el, hogy nem tudtam uralkodni felette és a lélek ha menni akart és én épp feküdtem akkor bizony elment húss-- de később amikor már irányítani is megtanultam és már nem féltem tőle akkor már megtudtam figyelni miképp, hogy és meddig vagyok távol a testemtől-- a legtöbb idő 15 perc volt általában 10 perc volt maximum.

De amikor már irányítani tudtam akkor se sikerült csak 10 esetből ha egyszer hogy oda mentem ahová Én akartam.

az utolsó években mielőtt mindent abba hagytam (50 évesen)

szóval az utolső kb 4-6 évben már odamentem ahová csak akartam csak a térképet kellett elővenni, memorizálni a neveket a helyet és aztán lefeküdtem, arra koncentráltam kiemelkedek a testemből és fejtől megtörtént és elindultam

Amikor azt mondjuk Én vagyok, az csak addig érvényes amíg a lélek a testben van-- addig a lélek csak halk óhaj, lelkiismeret, megérzések.

Amikor kilép az ember akkor ez megfordul az Én vagyok, megszűnik. nem több, mint halk óhaj, érzések és figyelem halk hang. A lélek URALKODIK, AKAR és az Ő AKARATA teljesül- az akarat az övé.

Az Én akkor nem érzi az időt, a lélek mintha órája lenne olyan pontos.

Kb.15 percnyi idő elég volt arra, hogy megjárjam a föld belsejét oda-vissza és még lassan is mentem, de azért el ne pusztuljak, de lássak ( itt van az a kérdés, honnan tudta a lélek milyen sebesség kell, hogy lássak halljak de el se pusztuljon? Szóval többet tud, mint hinnénk)

A világunk másik fele meg se kottyant mint távolság.

2012. máj. 14. 22:15
 35/45 anonim ***** válasza:

Anonimonak--- Tudod az nem baj ha ateista vagy-- hisz az Isten, mint személy, nem létezik-- csak Tudattal biró Energia. -- Egy a fontos, az hogy becsületesen éld le az életedet. az első nagy hiba a hazugság abból születhet a többi. A hazug embernek dupla gondolata marad a lélek szálon amit az agyi energia is átszinez mint érzelem, mint feszültség. Ha ilyen homlokot, szemet érzékeltem az égető érzés volt. Minél több a hazugság alkotta dupla gondolat rajta, a lélek úgy veszít a sebességéből, mert " szinte testessé válik" ami miatt az Utolsó-úton" megsemmisülhet-- valóban igaz amikor ritkán a klinikai halálból visszahozottak beszélnek hogy haladtak egy alagút félén a gyorsaság miatt nem láthattak többet-- csak az nem igaz amit még hozzá tettek hogy érdekesebb legyen.

Nem akkor követ egy ember hibát ha nem hisz, hanem akkor amikor hazugságokat terjeszt--- leolvasható a lélekről és ha el is jut a Fényhez ahogy nevezték, az visszavágja a csalókat a lávába. Vagy is a nem tudás soha nem bűn inkább ne higgy el minden butaságot, mintsem valami bigott babonássá válj. Az életszerűbb és egészségesebb.

2012. máj. 14. 22:32
 36/45 anonim ***** válasza:

31 most nálad térjünk vissza az univerzumhoz.

Azt írtad ha jól emlékszem hogy a fizikusok visszaszámoltak és eljutottak egy ponthoz ahonnan nincs tovább-- ha jól emlékszem erre alapozzák a szétrepülést is tágulást távolodást vagy mi a szösz--

Hát igen, matematikailag vissza lehetett számolni a század elején azt hiszem 1929 vagy 30 ban Huble vagy Hubbl volt aki a vöröseltolódást figyelte meg és ezzel a fizikusok el is döntötték, hogy a világegyetem anyaga lassú szétrepülésben van és ha VISSZASZÁMOLNÁNAK, mintha egy filmet pörgetnének vissza, akkor ebből a lassuló szétrepülésből egy gyorsuló összehúzódáshoz juthatnak. Ha pedig ezen az alapon visszamegyünk időben akkor egyre sürgőbb anyag lesz és valamennyi?- idő múlva végtelen nagy lesz a sűrűség, a távolság pedig zérus.

aztán úgy is okoskodtak hogy ha lassú a szétrepülés legyen gyors az a visszaszámlálás az gyorsuló összerepülés-- s itt már hozzá fantáziálták a gravitációs erőt-- és akkor még igaznak elfogadott Newton-féle gravitációs egyenletet felhasználva azt mondták JÉ kilehet számítani!!!

Aztán oda lyukadtak ki hogy MINDEN egyetlen pontban létezett és BUMM felrobbant.

Tudod ez afféle spekuláció amit újra és újra számoltak matematikailag. --

Aki ezt szereti az boldog lehet vele már csak azért is mivel azt is kimondták Hogy Semmi nem volt, Tér Se volt, Energia Se volt atomok se voltak majd csak Bumm után születtek... szóval egyik szavukat agyon vágják a másikkal.

aztán jött Einstein az általános relativitáselmélettel és mind ez összeomlott, megállapították valamit elkapkodtunk. Mert ő megállapította energiamegmaradás vagy van vagy néha nincs. Q leglényegesebb az volt, hogy Einstein azt mondta hogy; gravitáció mint energia nem létezik... PUFF NEKI!--

Kezdték újra a számolgatást Newton gravitációs egyenletei helyett-- egyébként hibásan, mert olyan bolygón amely energetikailag megnyílt, érett" ott van gravitáció--

Einstein tér-idő geometria törvényeivel.

Viszont ha megoldjuk valamilyen anyagra az egyenleteket, akkor azt kapjuk, hogy véges sok idővel ezelőtt a görbület végtelen naggyá vált az egész világegyetem mindenhol.... stb szóval ha nekünk a geometria változik, akkor a Tejútrendszernek IS VÁLTOZNI KELL..... nem igaz?

Vagy is lerövidítve azt mondja a tudomány!! tulajdonképpen-- csak nem így tanítja!!!-- hogy FELTEHETŐEN a kezdet Forró volt, FELTEHETŐEN Sűrű volt-- Vagy is ez akkor nem igaz ha jön VALAKI és egy nagyon furcsa kezdőfeltételből nem indul el. Addig ENNEK HIÁNYÁBAN higgyük el hogy a kezdeti állapotban a nagy hőmérséklet volt-- ez volt az un. egyesítés nevű részecske állapot, amikor a négy ismert különböző kölcsönhatás; a gyenge, az elektromos, az elektromágneses és az erős, mind egyforma erős volt, és össze volt keveredve. --épp úgy mint most a az elektromosság és mágnesesség amikor pedig lehűlt akkor ezek elváltak egymástól, és KÜLÖNBÖZŐ DOLGOK TÖRTÉNTEK-- vagy is innen számítja az atomok keletkezését

S valójában mind ez nem igaz! Ami igaz és van az a Planck állandó, a gravitáció és a mágnesesség-- ha pedig bomlik az anyag akkor a részecskék

Tehát ahhoz hogy a jelenlegi világegyetemet előlehessen állítani az alapvető kezdő feltételt kell először megteremteni-- mitől csomósodott? Mert hogy volt valami ami csomósodni tudott az biztos, de ehhez nem feltétlenül szükségeltetik se az egypontos tömörülés se pedig a nagy hő-- a hő csak utána keletkezhetett miután csomósodott, ütközött az a valami és keletkezett a feszültség az energia, amely a mozgást beindította.

Tágul a világegyetem? Persze hogy tágul az energia nem csak hogy nem vész el de önmagát képes növelni-- de még maga az anyag is-- csak arra gondolj--

Kapunk a két szülőtől egy-egy ivarsejtet abból zigóta lesz majd test, benne parányi energia hálózatok. Aztán növekszik a test és vele az energiák is, a kilépő lélek pont akkora mint maga a test. Tehát szaporodott az energia

A Földünkben energia szabadult fel az egyik pólusa alkotja a magnetoszférát és egyre csak növekszik a másik benne maradt az anyagban-- ez a gravitációs energiája és szintén növekedett--- nem véletlenül, mai életek kisebbek mint a dinoszauruszok voltak-- csak az első mint az elefánt elődje és a nagyobb hüllőfélék voltak még nagyobbak.

S Minden müködő Nap és sokkal nagyobbak mint a mienk szinte okádja az energia részecskéket és hova kerülnek? mindegyik a saját energia mezejét keresi és azzal válik eggyé-- ilyen az élet energia is ha felszabadul-- visszatér az eredendő energiáihoz-- s tulajdonképpen ennek köszönhető bizonyos értelemben a halhatatlanság.

Csak épp minden pokoli vagy mennyek-országa cirkusz nélkül!!

Szóval ésszerűbb végig élni az életet, mert csak ez AZ EGY VAN MISZTIKA NÉLKÜL!!! Nem biztos, hogy a mi lelkünk a miénk is marad, mint ÉNünk egy része és fel is fogjuk azt a létet, ha beléptünk az úgynevezett" Fénybe-- azt gondolom elveszítjük....

Egyébként jobb ha tudod-- szerettem volna továbbtanulni, mert imádtam a fizikát, a matematikát és a biológiát-- csak hát egy a szüleim nem voltak megbízható elemek a Rákosi korszakban és 8 évesen intézetbe kerültem-- az állam pedig nem taníttatott tovább-- elsős voltam a Bimbó utcai tanítóképzőbe ( az intézetből odahelyeztek hogy ha nem tanulhatnék tovább akkor legalább taníthassak)de sajnos felplankolta a hatóság-- leesett a tantuszuk" kirúgtak mert visszavették az állami gondozottságot...

Munka mellett tanultam könyvelőnek majd egészségügyet is.

Két tanárt, prof.-ot imádtam-- az egyik a magyartanárom volt aki mindig visszavágta a fogalmazásom a helyesírási borzalmaim miatt és átlagban 50 szer leíratta velem

A másik a fizika-matematika tanárom és Öveges professzor előadásai a tv ben.De mivel nőnek születtem és otthontalan voltam-- igy korán férjhez mentem és korán lettek gyerekeim-- az egyetem... álom maradt

2012. máj. 14. 23:51
 37/45 A kérdező kommentje:

Kedves "mami"!

Először is azt tudod-e, hogy szerencséd, hogy nem sokan olvassák ezt a bejegyzéseidet, mert az emberek eléggé, hát bolondnak tartanának. Én a magam részéről azt tanácsolom neked/ vagyis inkább önnek, mivel idősebb mint én, hogy attól függetlenül, hogy igazat mond, bár én is eléggé szkeptikusan álok bizonyos dolgokhoz amit leírt (őszintén szólva kamuzásnak tűnik a fele, de a másik fele tartalmaz magam is meglepődök, hogy ezt kell mondanom: Igazat), mindenesetre ne nagyon terjesztgesse az elveit. Nem jó, ha az egyén ennyit kiad magából.

Visszatérve a mondandómhoz. A test elhagyása szellemi síkon nem kivitelezhetetlen. Mint tudjuk a magyar tálosok a szellemvilágban is közlekedni, de nem ez a lényeg bizonyos egyéneket kémkedésre is tudtak alkalmazni úgy, hogy fizikai testüket hátrahagyva eljutottak az adott ellenséges táborba. Mondhatnám, hogy a test hátrahagyásának inkább Ázsiában és Afrikában van ősibb története. Ebben a régi-új világban, az 1900-as évektől tekintve tudható, hogy bizonyos társaságok ismét megpróbálták ezt. Az egyik a német SS Ahnenerbe, a másik a Thule Gesellschaft. De leginkább a Vril társaság foglalkozott vele. A mai világban a Amerika és a volt Szovjetunió is foglalkozott ezekkel, főleg a hidegháborús időkben.

Ám felteszek önnek egy teszt kérdést, hogy megbizonyosodjak a képességeiről, ha nem bánja.

Mivel bárhova oda tudja magát irányítani szellemi síkon, azt kérdezem öntől, hogy mondja meg, hogyan nézhetek ki.

Ez csak egy egyszerű teszt kérdés.

Mivel az emberi elme álmában a legnyitottabb ezen rezdülésekre, így célszerűbb este az álmomba belépnie.

Holnapra szeretnék egy külső jellemzést öntől, ha nincs ellenére.

2012. máj. 15. 09:34
 38/45 anonim ***** válasza:

37/37. Lehet hogy olvasgattál ezt azt-- de valójában fogalmad sincs semmiről

2. fejezet. Létezni a Mindenségben

19. f. A két csodálatos lelkünk.

87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

Egyenként keress rá a keresőbe és megtudod miért írtam hogy nagyon messze vagy az igazságtól.

Az írásodból is látszik hogy az ilyen témában nagyon sok szélhámosságot vagy kitalációt olvastál. Máskülönben nem invitáltál volna az álmaidba, csak úgy "szellemi síkon"

Az ilyesmi abszolút lehetetlenség. Részben mert ismerni kell a másikat, részben a lélek ilyen cirkuszi mutatványokban nem is venne részt-- de magam se csináltam soha semmi butaságot- főleg nem hóküszpókot valamiféle hírverés kedvéért.

A másik mit gondolsz miért csak most szólaltam meg és nem pedig a hidegháború idején amíg itt voltak a ruszkik? Többet jelentettem volna számukra akkor, mint ma egy "műholdas leskelődés"

A másik, még igy is anonim maradtam, nem kívánok semmit elérni, csak tanítani az igazságról és hogy miképp kell és miért becsülettel élni és az öngyógyítás valódi technikáiról.

2012. máj. 16. 01:21
 39/45 anonim ***** válasza:

Ja és még valamiről kérdező-- tudod két blogot az elmúlt két esztendőben és e hónapban lezárom az írást, mert azt hiszem mindent leírtam ami csak felidézni tudtam. Kb 150 hosszú fejezet. S tudod azóta naponta mind két blogomat 200-600 ember olvassa és követtek nagyon sokan. havonta 3000-6000 olvasó van és nagyon sok új akik megkeresnek tanácsot kérnek vagy megköszönik, hogy jó volt egy szuszra olvasni és majd jönnek máskor.

Soha senki nem tartott bolondnak, sőt itt többen kerestek a levelező oldalon.

Ezzel az erővel mindenki bolondnak vehető nem de?- Jézus Buddha,

Csak épp a szélhámoskodó, sületlenségeket fecsegő "tátosok" nem?

2012. máj. 16. 01:33
 40/45 anonim ***** válasza:

Aztán kérdező amint látom az úgy nevezett tátosoknak" viszont hiszel.

Azt írtad idézem-"A test elhagyása szellemi síkon nem kivitelezhetetlen. Mint tudjuk a magyar tálosok a szellemvilágban is közlekedni, de nem ez a lényeg bizonyos egyéneket kémkedésre is tudtak alkalmazni úgy, hogy fizikai testüket hátrahagyva eljutottak az adott ellenséges táborba.

Ha magyar tátósainkra gondolsz, kiábrándítalak-- szélhámosság amit mondogatnak összeszedtek keletről hindut és tibetit nyugatit és afrikait-- szóval ezt megtoldják hazugsággal-- ha valami igaz az és jó az csak a masszás amit elvállal némelyikök

2012. máj. 16. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!