Lehet, hogy szellemekkel alszom?
Figyelt kérdés
Nos, régen egy 5-6 emeletes lakótelepi házban laktam és semmi gondom nem volt a lefekvéssel/alvással DE már 1 éve folyamatosan ha alvásra kerül a sor a szobámban akkor olyan érzésem van mintha figyelnének.Ez miatt már rég óta hasonfekve a fal felé fordulva alszom(mivel ha a másik oldalon fekszem egyszerűen olyan érzésem volt h azonnal forduljak vissza), és mikor a bátyámat ébresztettem láttam hogy ő is így feküdt...Valamint 4-5 hónapja megesett az hogy arra ébredtem(most ez egy kicsitt bizarr lesz...), hogy valaki szó szerint a fejembe sikítja a nevem, és olyan érzésem volt mintha kitúrtam volna onnan(ez úgy 5 mp-ig tartott és a szemem végig csukva volt).Ez azóta nem fordult elő.2012. ápr. 27. 15:57
11/11 anonim válasza:
Ez velem is ígyvan!
Mi kertes házban lakunk
és mivel apám kidúrt az ágyamból mert a franciaágy nyomja így én alszom anyámmal
én viszont mindig csak anym felé fordulva tudok aludni
van amikor már olyan kényelmetlen hogy ihaj de ha a fejem felfele néz vagy nem anyám felé akkor már olyan érzésem van hogy azonnal vissza kell raknom mert rossz fog történni
mintha figyelnének!azt ajánlom hogy az ágyad köré rakj valami falat esténkét csináljtok deszkákból valamit amit össze szegeltek ágy méretűre és néhány kisebb lyuk legyen rajta amin jön be a levegő de felette meletted mögötted lábadnál is legyen valami
nekem az oldotta meg mindig a problémám amikor másik ágyon aludtam hogy befordultam a fal felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!