Veled történt már valami természetfeletti? FŐLEG szellemekkel/szellem való találkozás?
Valahol azt olvastam, hogyha az éjszaka közepén felébredsz akkor az valószínűleg azért van mert vki néz téged.
Én majdnem minden éjjel kb. heti 5 alkalommal mindig felébredek éjfél után óránként ugyanakkor. Mármint úgy értem hogy 1:36kor, 2:36kor, 3:36kor stb.
Velem is szokott olyan lenni (sajnos elég gyakran), hogy úgy érzem, mintha nézne valaki... :( Van, amikor nekem is akkor, amikor felébredek... Olyankor én becsukom a szemem, és olyanra próbálok gondolni, ami jó dolog. (például, hogy aki nekem tetszik, bevallja, hogy tetszem neki :D ).
És kérdező: veled milyen "szellemi" , természetfeletti dolog történt???
Én nem hiszek a szellemekben.
De ez a dolog történt meg velem az utóbbi fél évben háromszor:
Sétáltam az utcán, és a szemem sarkából kétszer szürke, egyszer pedig fekete foltot láttam elsuhanni, mintha egy állat elszaladna melletted. Fényes nappal. Mintha egy cigarettából kifújt füstfelhő gyorsan elhaladna melletted, térd-magasságban. Mindháromszor utána néztem a foltnak, de valójában semmi nem volt ott. Nem tudom mi lehetett, szerintem csak a szemem rosszalkodik.
Szoktam néha szellemet látni.
Egy teliholdas éjszakán démont is láttam. Nem mertem kijönni a takaróból. Komoly! 2009-ben.
Most is telihold van.
Ha démonnal, az nagyon rosszat jelent.
Ha szellemmel, az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!