Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet, hogy szellemekkel alszom?

Lehet, hogy szellemekkel alszom?

Figyelt kérdés
Nos, régen egy 5-6 emeletes lakótelepi házban laktam és semmi gondom nem volt a lefekvéssel/alvással DE már 1 éve folyamatosan ha alvásra kerül a sor a szobámban akkor olyan érzésem van mintha figyelnének.Ez miatt már rég óta hasonfekve a fal felé fordulva alszom(mivel ha a másik oldalon fekszem egyszerűen olyan érzésem volt h azonnal forduljak vissza), és mikor a bátyámat ébresztettem láttam hogy ő is így feküdt...Valamint 4-5 hónapja megesett az hogy arra ébredtem(most ez egy kicsitt bizarr lesz...), hogy valaki szó szerint a fejembe sikítja a nevem, és olyan érzésem volt mintha kitúrtam volna onnan(ez úgy 5 mp-ig tartott és a szemem végig csukva volt).Ez azóta nem fordult elő.

2012. ápr. 27. 15:57
1 2
 1/11 anonim válasza:

Ha rám hallgatsz, minél hamarabb megpróbálod elfelejteni ezt... Hidd el senki nem figyel. Mellesleg egy "szellemnek" -ha valóban léteznek- mért gondolod, hogy az lenne az éjszakai elfoglaltsága, hogy téged figyeljen? Neked nem lenne ez unalmas? Az meg, hogy a bátyád is olyan pózban alszik.. én is a hasamon fekve a fal felé fordulva alszom többnyire, nagy dolog. Kinek mi a kényelmes..

A fejedbe sikítós dologról meg annyit, hogy lehet hogy az még az álmod része volt.. Olyasmi, mint amikor próbál elaludni az ember, és hirtelen megrándul a teste. (Nekem ez általában valahogy beépül egy rövid álomba, hogy megyek le a lépcsőn és leesek, ilyesmi).

Próbálj máson agyalni esténként, még ha léteznének is "szellemek", nem hinném, hogy megúsznád ennyivel ;)

2012. ápr. 27. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egy olyan kis asztali lámpát beszerezni aminek az ernyője lila színű és egész estére hagyd bekapcsolva.A lila szín rezgésszáma igen magas ,amit a rossz szellemek nem kedvelnek.A lámpához szerezz be kis fogyasztású halogénizzót.

Ha nem gond időnként használj a szobába mirha,tömjén füstölőt.

2012. ápr. 27. 17:35
 3/11 A kérdező kommentje:

Első:

Persze, többször is gondoltam erre hogy egy úgymond természetfeletti lény ugyan mi a francnak figyelne engem, próbáltam nem gondolni erre de nem sokat segített.Egyébként meg soha elöte nem volt olyan álmom, de tényleg hasonló érzés volt ahhoz, amikor magam elé képzelek álmomban egy lépcsőt és leugrom :)

Második:

És ha esetleg jó szellem?Mert az öregem már halott, és lehet hogy ő próbál ily módon vigyázni a családra/rám, hogy figyel...Igaz elég fura lenne hogy ilyen irritáló az hogyha csak vigyázni akar ránk...

2012. ápr. 27. 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is volt rendszeresen, amíg horrorfilmeket néztem és kísértettörténeteket olvastam, aztán a kialvatlanság miatt szar jegyeket hoztam haza, ezért anyám eltiltott a géptől és azóta nyugton alszom, mert most már rájöttem és nem olvasom.
2012. ápr. 27. 19:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy simán csak vízéren fekszel?
2012. ápr. 28. 00:01
 6/11 anonim ***** válasza:
nem szellem volt hanem más
2012. ápr. 28. 07:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Egészen pontosan mire gondolsz?:)
2012. ápr. 28. 14:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek 2-essel + imádkozd el ilyenkor a mi Atyánkat, akár többször is és kérj segítséget Michael arkangyaltól. Valószínűleg egy ottragadt kísértet lehet, aki ilyesztgetni akar. A többieknek mondom, hogy ha valamiről nem veszünk tudomást és a szőnyeg alá seperjük, még nem oldunk meg semmit. Van egy barátom, aki tud olyan gyógyfűkombinációt összeállítani, ami korlátozza a szemtelen szellemek energiáit. Ha érdekel, szólj és megkérdezem tőle, milyen növényekből kell megcsinálni!
2012. ápr. 28. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
vizér az nemaz hogy vmiért sz@r azon a helyen aludni? vigyél be 1kutyát és ahol lefekszik oda tedd az ágyad, ha macska megy be oda meg ne próbáldd tenni az ágyad ahova a macska feküdt le
2012. máj. 8. 16:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"vizér az nemaz hogy vmiért sz@r azon a helyen aludni? vigyél be 1kutyát és ahol lefekszik oda tedd az ágyad, ha macska megy be oda meg ne próbáldd tenni az ágyad ahova a macska feküdt le"

Jé, valaki észrevette a hozzászólásomat. Vízérben vagy egyéb geopatikus sugárzásban feküdni nem túl kellemes, viszont hosszú távon igencsak káros. Ez megmagyarázhatja miért fekszel úgy, ahogy. Ez az állatos módszer nem az igazi, bár tény, hogy a macska jól érzi magát abban az energiamezőben, ahol mi emberek megbetegedhetünk.

2012. máj. 8. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!