Lehet, hogy szellemekkel alszom?
Ha rám hallgatsz, minél hamarabb megpróbálod elfelejteni ezt... Hidd el senki nem figyel. Mellesleg egy "szellemnek" -ha valóban léteznek- mért gondolod, hogy az lenne az éjszakai elfoglaltsága, hogy téged figyeljen? Neked nem lenne ez unalmas? Az meg, hogy a bátyád is olyan pózban alszik.. én is a hasamon fekve a fal felé fordulva alszom többnyire, nagy dolog. Kinek mi a kényelmes..
A fejedbe sikítós dologról meg annyit, hogy lehet hogy az még az álmod része volt.. Olyasmi, mint amikor próbál elaludni az ember, és hirtelen megrándul a teste. (Nekem ez általában valahogy beépül egy rövid álomba, hogy megyek le a lépcsőn és leesek, ilyesmi).
Próbálj máson agyalni esténként, még ha léteznének is "szellemek", nem hinném, hogy megúsznád ennyivel ;)
Próbálj meg egy olyan kis asztali lámpát beszerezni aminek az ernyője lila színű és egész estére hagyd bekapcsolva.A lila szín rezgésszáma igen magas ,amit a rossz szellemek nem kedvelnek.A lámpához szerezz be kis fogyasztású halogénizzót.
Ha nem gond időnként használj a szobába mirha,tömjén füstölőt.
Első:
Persze, többször is gondoltam erre hogy egy úgymond természetfeletti lény ugyan mi a francnak figyelne engem, próbáltam nem gondolni erre de nem sokat segített.Egyébként meg soha elöte nem volt olyan álmom, de tényleg hasonló érzés volt ahhoz, amikor magam elé képzelek álmomban egy lépcsőt és leugrom :)
Második:
És ha esetleg jó szellem?Mert az öregem már halott, és lehet hogy ő próbál ily módon vigyázni a családra/rám, hogy figyel...Igaz elég fura lenne hogy ilyen irritáló az hogyha csak vigyázni akar ránk...
"vizér az nemaz hogy vmiért sz@r azon a helyen aludni? vigyél be 1kutyát és ahol lefekszik oda tedd az ágyad, ha macska megy be oda meg ne próbáldd tenni az ágyad ahova a macska feküdt le"
Jé, valaki észrevette a hozzászólásomat. Vízérben vagy egyéb geopatikus sugárzásban feküdni nem túl kellemes, viszont hosszú távon igencsak káros. Ez megmagyarázhatja miért fekszel úgy, ahogy. Ez az állatos módszer nem az igazi, bár tény, hogy a macska jól érzi magát abban az energiamezőben, ahol mi emberek megbetegedhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!