Sárkányok - Ki hogyan képzeli el őket?
Figyelt kérdés
Sárkányokkal kapcsolatos történet írásába szeretnék kezdeni, és érdekelne, hogy átlagban milyennek látják az emberek ezeket a lényeket. Külső megjelenés, belső tulajdonságot, kapcsolatok emberekkel, esetleges "képességek". Szóval, ki hogyan képzeli el őket?2012. ápr. 25. 17:44
1/18 anonim válasza:
A Sárkányok az Annunakik egy alfaja, ma is jelen vannak a világ elit vezetésében ! Alakváltozóak így emberkjént látod őket. Egyik politikus amikor nagyon dühös volt egy szenátórra még az usa parlamentben le is sárkánygyíkozta, mert valóban az.
2/18 anonim válasza:
Nem tudom az első válaszon sírnom kéne vagy nevetnem.
3/18 anonim válasza:
az eragon című könyvet ajánlom figyelmedbe... egyébként nem ilyen dagadt dinoszaurusznak képzeltem el őket, mint ahogy a könyvből készült filmben vannak
4/18 anonim válasza:
Szerintem nem tudnak tuzet,jeget fujni max merget ill. valami savat .
5/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Én egyszerű állatoknak képzelem el őket (mindemellett persze nem hiszem, hogy léteznének, ezt kihangsúlyozom), szárnyakkal, hüllőszerű testtel és tüskékkel a hátán. Ja és a mocsarakban lakna.
7/18 anonim válasza:
Az európai kultúrában valami ronda tohonya földi állat, szárnyakkal. A kínaiban is, csak még rondább.
De régebben volt egy film, ahol valami repülő őshüllőről mintázták, és olyan jól sikerült, hogy majd eldobtam magam.
Azóta mást nem is nevezek sárkánynak.
8/18 anonim válasza:
Nekem olyan, mint a keleti díszítőmintákon. Óriási kígyó, arany lemezekkel borítva. Nagyon szép és nagyon dühös, fogai kiragyognak óriási szájából.
9/18 anonim válasza:
A reg mult idokben sok foldonkivuli urhajo jart olyan helyeken ahol a letezo emberiseg az akkori fejlettsegehez kepest keves dologhoz tudta hasonlitani azaz kepekben irodtak le mindazok amiket lattak es adtak tovabb szajrol szajra illetve mas rajzok altal maradt fent ugyanigy eredendo a kinaiaktol is a sarkany mitosz, utanna lehet olvasni.Az hogy mikent lehetett az akkori idegen urhajokat sarkanyoknak nezni az mas tema, lenyeg hogy melyre kell asni a tenyek valos erdetetet illetoen.
10/18 anonim válasza:
Attól, hogy ezt kijelented, még nem feltétlenül lesz valós tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!