Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most miért ilyen? Nagynak...

Most miért ilyen? Nagynak képzeli magát, mert nem szűz. O. o

Figyelt kérdés
van egy csaj az osztályomba.14 évesen vesztette el,egy buliba,billiárd asztalon,ezt mindenki tudja,és nagynak képzeli magát.Suliba is beszélnek szexről,odaszól,hogy:fiúk nem szeretik gumival,készülj fel rá!de persze flegmán mondja,röhög.meg megyek egy buliba,erre bevágja csaj mindenki előtt:na akkor nem szüzen térsz haza,az 100! szétleszel k*rva.muhahhaha -.- mindenki előtt,van neki pasija,és azért van elszálva,meg hangosan mondja ÓRÁN SULIBA MÖGÖTTEM,hogy ők milyen pózba csinálják,meg neki a pasija a hajára szokott .... blabla :D és ő a menő mindenkinél:jajj mert xx olyan jó csaj,meg ilyenek.Meg hogy sovány kicsi feneke van,de nem jó én meg jennifer lopez 2 vagyok és állandóan oltogat,hogy ha szexre kerül sor leszakad az ágy alattam meg ilyenek,meg nagy kufferba jó pakolni stb.de pofázni nem lehet neki,mert ott tartunk hogy fegyelmit ad az igazgató,mert 2x már konfliktusom volt vele.ilyenkor mit tegyek? nagyon zavaró. 16/L
2012. ápr. 14. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz vele
2012. ápr. 14. 21:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ha pofázik csak annyit mondj neki vissza h: okéé(kicsit flegmán,látszódjon hogy nem érdekel amit mond) És ha mindenre azt mondod neki vissza akkor megunja és békén hagy.
2012. ápr. 14. 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez 1 büdös kurv@...rib@nc :O Biztos féltékeny rád!!!Jézusom az én osztályomban is van 1 csaj aki olyanokat mondd h én még nem smároltam lánnyal??erre én :nem vagyok lezbi...És akkor utána azt mondta,hogy majd ,ha idősebb leszel nem ezt mondod...meg minden ,mintha idősebb lenne tőlem...de ő is 1 kurv@,csak az a különbség a te és az én rib@ncom között,hogy ő már 12 évesen vesztette el....Meg neki jó nagy a segge meg a combja is.De full ilyen...Ha gondolod összeállunk ketten és szétrúgjuk a seggüket... :D :D :D :D
2012. ápr. 14. 21:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Iiiistenem, hát ezeket imádom a legggjobban!!!! :D

Ezek egyszerűen adják a magas labdát, nem lehet nem a sárga földig alázni, IMÁDOM! XD

Egyszer nálam is bepróbálkozott egy ilyen setét kisp.icsa, ontotta az életbölcsességeit 16 évesen, hogy ő mekkora übermájer, én meg a nímand, és... hát tartottam neki egy egyperces prezentációt az életvitelével kapcsolatos véleményemről, mire nem viccelek, sírva szaladt el. XD

Ezek ennyik... Egy frappáns visszavágás és örökre lealáztad. Imádom. :D

21L

2012. ápr. 14. 21:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"fiúk nem szeretik gumival,készülj fel rá!"

Gondolom ezt tapasztalatból mondja. Majd ha kimarad a suliból mert kaparásra kell mennie, akkor nem lesz olyan menő.

2012. ápr. 14. 21:36
 6/13 A kérdező kommentje:
na látom nem vagyok egyedül.megérdemelnének 2 akkora pofont,hogy besz*rnának,de nem lehet :( xD
2012. ápr. 14. 21:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ez most komoly kérdés? nyugodt szívvel le k@rváhatod és teljesen igazad lesz ő is tudja nagyon könnyű ebből a fajta menőségből alázottat csinálni
2012. ápr. 14. 21:43
 8/13 A kérdező kommentje:
igen komoly.nagy pofájú utálom -.- :@
2012. ápr. 14. 21:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj ezzel az idiótával. Majd 5-10 év múlva leesik neki, hogy milyen szánalmas rib@nc.

Egyébként az ilyen emberek általában azért viselkednek úgy, ahogy mert valami hiányzik az életükből (családi szeretet, miegymás), és ezzel valamennyire próbálják kompenzálni.

Ha meg nem így van, akkor elcseszett egy csaj lehet.

2012. ápr. 14. 22:12
 10/13 anonim válasza:
100%
hát igazán büszke lehet magára,majd akkor is legyen büszke amikor teszem fel pár nap múlva kiderül,hoppácska terhes vagyok o_O és akkor majd nézegethet,meg mehet elvetetni a magzatot,erről ennyi a véleményem...szánalmas -.-"
2012. ápr. 14. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!