Most miért ilyen? Nagynak képzeli magát, mert nem szűz. O. o
Figyelt kérdés
van egy csaj az osztályomba.14 évesen vesztette el,egy buliba,billiárd asztalon,ezt mindenki tudja,és nagynak képzeli magát.Suliba is beszélnek szexről,odaszól,hogy:fiúk nem szeretik gumival,készülj fel rá!de persze flegmán mondja,röhög.meg megyek egy buliba,erre bevágja csaj mindenki előtt:na akkor nem szüzen térsz haza,az 100! szétleszel k*rva.muhahhaha -.- mindenki előtt,van neki pasija,és azért van elszálva,meg hangosan mondja ÓRÁN SULIBA MÖGÖTTEM,hogy ők milyen pózba csinálják,meg neki a pasija a hajára szokott .... blabla :D és ő a menő mindenkinél:jajj mert xx olyan jó csaj,meg ilyenek.Meg hogy sovány kicsi feneke van,de nem jó én meg jennifer lopez 2 vagyok és állandóan oltogat,hogy ha szexre kerül sor leszakad az ágy alattam meg ilyenek,meg nagy kufferba jó pakolni stb.de pofázni nem lehet neki,mert ott tartunk hogy fegyelmit ad az igazgató,mert 2x már konfliktusom volt vele.ilyenkor mit tegyek? nagyon zavaró. 16/L2012. ápr. 14. 21:27
11/13 anonim válasza:
Ez nem kamu kérdés? Hihetetlen, hogy ennyire gusztustalanul közönséges lány létezzen...
12/13 anonim válasza:
Nálunk az egyik fiú vagánykodik ezzel.
Egy ribanc a csaj.
13/13 anonim válasza:
Sajnos tényleg vannak ilyenek. És azért akkora a pofája, meg azért vesztette el hamar, hogy ezzel tűnjön ki, ha már mással nem tud. Téged is azért piszkál, mert sokkal jobb csaj vagy mint ő. De amíg az ő véleménye érvényesül, addig ő lesz a nagylány. Közösítsétek ki. Nálunk is volt egy ilyesmi 9.-be. Szeptemberben kezdtük a sulit, karira már át is iratkozott másik suliba. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!