Temetős kísértetsztorik?
Egyik osztálytársam apja a temetőgondnok és a csőszházban laknak a temető szélén. A hétvégén náluk aludtam, csak ketten voltunk a házban este. A haverom leugrott a boltba. Amíg oda volt, nagyon fura dolog történt, de ezt nem írom le inkább. Amikor hazajött elmeséltem neki, ő meg se lepődött, elmesélt pár sztorit ami velük esett meg.
Nem tudom, mi az ami történt velem de úgy hiszem, ha vannak szellemek akkor azok nem a temetőben kísértenek, hanem azokon a helyeken ahol laktak, amiket szerettek. De egy ideig szerintem még a testük körül maradnak és csak azután mennek el máshova.
Van olyan aki temetőcsőszházban lakik vagy temető mellett és van valami érdekes szellemtörténete? De mindenféle szellemsztorit írhattok, lényeg, hogy bunkók ne írjanak!
Így talán meg tudom, hogy mit is élhettem át.
Én is! Én is! Mert az olyan infernálisan:D jó!!! Na például Napkirály: emlékszel a Pacmanra? Hát...izé..ott. Meg a Disznólábú Törpénél is:D:D:D (De Doberdónál nem én voltam, azt tagadom!:-))))
Szóval Kérdező: minden gazságomat szánom-bánom. Léccii, naa..hogy kérjünk má'???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!