Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Temetős kísértetsztorik?

Temetős kísértetsztorik?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam apja a temetőgondnok és a csőszházban laknak a temető szélén. A hétvégén náluk aludtam, csak ketten voltunk a házban este. A haverom leugrott a boltba. Amíg oda volt, nagyon fura dolog történt, de ezt nem írom le inkább. Amikor hazajött elmeséltem neki, ő meg se lepődött, elmesélt pár sztorit ami velük esett meg.

Nem tudom, mi az ami történt velem de úgy hiszem, ha vannak szellemek akkor azok nem a temetőben kísértenek, hanem azokon a helyeken ahol laktak, amiket szerettek. De egy ideig szerintem még a testük körül maradnak és csak azután mennek el máshova.

Van olyan aki temetőcsőszházban lakik vagy temető mellett és van valami érdekes szellemtörténete? De mindenféle szellemsztorit írhattok, lényeg, hogy bunkók ne írjanak!

Így talán meg tudom, hogy mit is élhettem át.

2012. ápr. 23. 22:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én is! Én is! Mert az olyan infernálisan:D jó!!! Na például Napkirály: emlékszel a Pacmanra? Hát...izé..ott. Meg a Disznólábú Törpénél is:D:D:D (De Doberdónál nem én voltam, azt tagadom!:-))))

Szóval Kérdező: minden gazságomat szánom-bánom. Léccii, naa..hogy kérjünk má'???

2012. ápr. 27. 21:11
 22/28 Napkiraly ***** válasza:
70%
jaja, pacmant azt én fedeztem fel, a görényember keletebbre élő rokona
2012. ápr. 27. 22:24
 23/28 anonim ***** válasza:
50%
A felfedezés jogát elismerem neked, de abban tévedsz, hogy a görényember unokatestvérének a sógora lenne. Mindenki azt hitte, de nem ám! Annyi a dologban a színtiszta igazság, hogy évfolyamtársak voltak pszicho-pedago-politológián - aztán rajtuk ragadt, hogy rokonok. Sorry..:-))))
2012. ápr. 28. 07:34
 24/28 Napkiraly ***** válasza:
52%
ez a kutatás zöld kezet ér :D
2012. ápr. 28. 15:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Részemről hasonlóképpen, Mylord!:D
2012. ápr. 28. 18:43
 26/28 intrepid ***** válasza:
Biztonsági őr voltam három évig temetőben. huszonegy hektár terület, éjszaka is kellett járőrözni. Soha, semmilyen megmagyarázhatatlan dolgot nem tapasztaltam. Nem vagyok elvakult elutasító, máskor, máshol volt UFO gyanús dolog amit láttam, (3)ezt csak azért írtam le, ne gondoljátok, hogy elvakult elutasító vagyok. Most is bármikor temetőbe bemegyek, a szellemektől nem, legfeljebb az őröktől félnék.
2012. máj. 3. 14:40
 27/28 anonim ***** válasza:
éreztél valamit valamelyik érzékszerveddel:vagy láttál,vagy hallottál vagy éreztél valamit a bőröddel vagy éreztél valamilyen illatot az orroddal vagy ízleltél valamit a nyelveddel.vagy ezek kombinációja.a kérdés hogy mi a kombináció és mennyi ideig tartott.a tippem hogy hallottál és láttál valamit.
2012. jún. 12. 02:31
 28/28 anonim válasza:
Velem és a Pepe komámmal történt egys más :)
2012. júl. 12. 16:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!