Temetős kísértetsztorik?
Egyik osztálytársam apja a temetőgondnok és a csőszházban laknak a temető szélén. A hétvégén náluk aludtam, csak ketten voltunk a házban este. A haverom leugrott a boltba. Amíg oda volt, nagyon fura dolog történt, de ezt nem írom le inkább. Amikor hazajött elmeséltem neki, ő meg se lepődött, elmesélt pár sztorit ami velük esett meg.
Nem tudom, mi az ami történt velem de úgy hiszem, ha vannak szellemek akkor azok nem a temetőben kísértenek, hanem azokon a helyeken ahol laktak, amiket szerettek. De egy ideig szerintem még a testük körül maradnak és csak azután mennek el máshova.
Van olyan aki temetőcsőszházban lakik vagy temető mellett és van valami érdekes szellemtörténete? De mindenféle szellemsztorit írhattok, lényeg, hogy bunkók ne írjanak!
Így talán meg tudom, hogy mit is élhettem át.
Valamilyen érzékcsalódásod volt,mert féltél a szellemektől.
A halottak nem jönnek vissza.
Amikor apukám meghalt, aznap este kimentem a teraszra bagózni, a tesóm és a menyasszonya a szobában voltak. Kopogást hallottam, sokat és egymás után. Nem értettem, mit 'szerencsétlenkednek' ezek odabent?!
Aztán amikor bementem, megkérdeztem tőlük, azt mondták, hogy ők a szobában voltak, azt hitték, én kopogok valamivel, csak nem értették, minek kopogtatok.
Nagypapám temetésének napján, éjjel 3x is felkapcsolt a lámpa a lépcsőházban, ahol mindig felbotorkált hozzánk az emeletre :( azelőtt és azután sem történt ilyen soha.
azóta hiszek a túlvilágban.
Én hiszek neked én is hiszek a szellemek létezésében. Pár hasonló kérdésnél már leírtam neked is ideírom: [link]
Ezt a könyvet szerezd be. Itt valódi főként Magyar kísértet történetek szerepelnek. Nekem meg van nagyon jó könyv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!